Ulkokuntoilulaitteita Heinolaan

Lapsia Gritbirdillä

Oletko nähnyt uusia lintuja ja kuusia Heinolassa? Uudet kuntoilulaitteet tulivat muutama viikko sitten Heinolan Sinilähteen, Kaivannon ja Tommolan uimarannalle sekä Sepänniemen luontopolun alkuun ja Kirkonkylän ulkoilureitille. Laitteet soveltuvat hyvin kaiken ikäisten kuntoiluun. Laitteiden vieressä olevan opastaulun avulla voi opetella erilaisia kuntoiluliikkeitä.

Ulkokuntoilulaitteista järjestettiin bongauskilpailu Instagramissa ja Facebookissa. Kilpailussa kehotettiin käymään kokeilemassa laitteita ja kertomaan siitä Instagramissa tai jakamalla kuva Facebookissa. Kaikkien osallistujien kesken arvottiin kahdeksan yllätyspussukkaa ja kaksi 5 kk kuntosalikausikorttia. Voittajille ilmoitetaan yksityisviesteillä kilpailukanavan kautta.

Liikuntapuisto Möljänpuistoon

Liikuntapuisto on tällä hetkellä valmistumassa Möljän puistoon. Liikuntapuisto on suunniteltu erityisesti senioreiden liikuntakykyä ylläpitämään. Tämän alueen on arvioitu valmistuvan viikon 42 aikana.

Samaan paikkaan tulee myös erityisesti senioreille soveltuvia pöytäryhmiä ja istumapaikkoja. Nämä pöytäryhmät ja istumapaikat on hankittu OSBU-rahalla, jossa kuntalaiset saivat toivoa mieleisiään asioita Heinolan kehittämiseksi.

Senioripuisto rakentuu
Senioripuiston rakentaminen

Heinolan kaupungin kaikki ulkokuntoilulaitteet on nähtävillä kaupungin ulkokuntosalit -sivulla.

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu