Tervetuloa uuteen lukioon!

Heinolan lukion sisäänkäynti

Heinolan lukion ja nuorisopalveluiden uusi upea monitoimitalo avaa tänään ovensa

Heinolan lukion lukuvuosi alkaa keskiviikkona 11.8. uudessa upeassa lukiorakennuksessa. Uusille opiskelijoille on aloitustilaisuus lukion auditoriossa klo 9:00. Jatkavien opiskelijoiden tilaisuus on auditoriossa klo 10:00. Jatkavilla opiskelijoilla on jo keskiviikkona ruokailun jälkeen oppitunteja lukujärjestyksen mukaisesti.

Lukuvuosi aloitetaan lähiopetuksessa, mutta edelleen on syytä muistaa epidemiatilanteen takia noudatettavat ohjeet: Älä tule sairaana kouluun. Pyri välttämään ruuhkia ja pidä 2 metrin turvaväliä muihin silloin, kun se on mahdollista. Pese käsiä usein ja käytä käsidesiä. Käytä kasvomaskia.

Talon joustava tilasuunnittelu mahdollistaa monipuolisen käytön

Monitoimitalo on rakennettu keväällä 2017 toteutetun arkkitehtuurikilpailun voittajatyön pohjalta. Kilpailun voitti Arkkitehtitoimisto Lahdelma & Mahlamäki Oy ja kokonaisurakan toteutuksesta vastasi YIT Suomi Oy, joka luovutti kohteen valmiina kaupungille juhannusviikolla 2021.

Joustava tilasuunnittelu mahdollistaa talon tilojen käytön lukio-opetuksen ja nuorisopalveluiden toiminnan lisäksi monipuoliseen liikunta-, kulttuuri- ja harrastetoimintaan. Laadukkaalla esitystekniikalla varustettu 300 katsomopaikan auditorio nostaa Heinolan esiintymistilojen tarjonnan uudelle tasolle. Parkettilattiainen liikuntasali soveltuu useille eri urheilulajeille, sekä 336 katsomopaikan myötä monentyyppisille tapahtumille.

Lisätietoja

Heinolan lukion verkkosivut

Johannes Rinkinen
lukion rehtori
p. 044 797 6869 | johannes.rinkinen@heinola.fi

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu