Tervetuloa Työpaja Torpan kevätmarkkinoille la 27.5.2023 klo 10.00 – 15.00

Työpaja Torpan kevätmyyjäisten mainos

Työpaja Torpan kevätmarkkinat järjestetään tänä vuonna jo yhdeksättä kertaa, la 27.5.2023 klo 10.00 – 15.00. Markkinaideat kerätään joka vuosi työpajan valmentautujilta ja tapahtumaideointi alkaa jo hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Markkinat on koko pajan väkeä vahvasti yhdistävä tekijä ja tapahtuman järjestämisessä toteutuu yksi työpajatoiminnan tärkeimmistä elementeistä; yhteisöllisyys.

Vuosi vuodelta markkinoiden kävijämäärä on kasvanut ja viimeisimmät tapahtumat ovat keränneet jo yli tuhat kävijää. Markkinat koetaan kaupunkilaisten keskuudessa koko perheen hyvän mielen tapahtumana ja tarjolla on aina paljon nähtävää ja koettavaa kaiken ikäisille kävijöille.

Perinteiset Torpan kevätmarkkinat järjestetään tällä kertaa vanhan ajan rautatieasema- ja matkustusteemalla ja paikkana on vanha ratapiha- ja makasiinialue.

Kaikki markkinoilla myytävät tuotteet on valmistettu työpajojen eri osastoilla. Kojuista ja muista myyntipisteitä voi ostaa mm. kauniita kodintekstiilejä, laukkuja ja hattuja sekä nameja ja leivonnaisia. Asemaravintola Vanhaan Veturiin voi poiketa kahville ja leivonnaiselle ja kahvipöydän ääreltä voi seurata asemalla liikkuvia mielenkiintoisia hahmoja ja henkilöitä. Lasten maailmasta saattaa löytää pieniä vihjeitä Harry Potter-tarinoista.

Työpaja Torppa pähkinänkuoressa

Työpaja Torppa toimii Heinolassa elinvoimapalveluiden alaisuudessa. Reumantien toimipisteessä sijaitseva työpaja on yhteisöllinen ja toiminnallinen oppimisympäristö. Ammattitaitoa ja yleisiä työelämävalmiuksia kehittävillä tehtävillä on keskeinen merkitys valmennuksessa. Tavoitteena on lisätä valmentautujan työkykyä ja ammatillista osaamista sekä selkiyttää suunnitelmia ja tavoitteita työelämään ja koulutukseen siirtymisessä.

Torpalla voit kokeilla erilaisia työtehtäviä eri pajoilla mm. Juhla ja Lahja-myymälässä, media-, lounas- ja kädentaitopajoilla. Lisäksi voit tehdä ulko- ja pihatöitä Torpan ulkotyö- ja kuljetusryhmässä. Työpajan starttivalmennuksessa järjestetään matalankynnyksen pajatoimintaa, missä kehitetään mm. erilaisia arjenhallinta ja vuorovaikutustaitoja.

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu