Tervetuloa seuraamaan uutta ravitsemussarjaamme!

Onko verenpaineesi koholla? Mietityttääkö, miten pystyt hoitamaan tai ehkäisemään kohonnutta verenpainetta ruokavalion keinoin? Tervetuloa seuraamaan uutta miniravitsemussarjaamme!

Videosarjan ensimmäisessä osassa käsittelemme kohonnutta verenpainetta. Katso videolta ravitsemusterapeutin vinkit kohoneen verenpaineen ruokavaliohoitoon. Video sisältää ruokavaliohoidon pääpiirteet, erityiskohtia ja muutamia käytännöllisiä vinkkejä. Lisäksi saat videosta selville muidenkin ruokavaliotekijöiden merkityksen kohonneen verenpaineen kannalta.

Videosarjan uusi osa ilmestyy parin viikon välein. Seuraavassa osassa käsittelyssä on dyslipidemia eli kolesteroli.

Löydät kaikki tähän mennessä ilmestyneet videot ravitsemusterapian sivuilta.

Ehdota aiheita ravitsemussarjaan

Mihin ravitsemusaiheisiin sinä kaipaisit neuvoja ja vastauksia? Voit ehdottaa aiheita videosarjaamme sähköpostitse: viestinta@heinola.fi.

Kaipaatko yksilöllisiä ohjausta?

Jos kaipaat lisäapua ravitsemusasioihin, voit hakeutua ravitsemusterapeutin vastaanotolle. Ravitsemusterapeutilta saat ohjausta ja tukea mm. erityisruokavalioiden toteutukseen ja painonhallintaan. Lääkäri tai hoitaja voi ohjata sinut ravitsemusterapeutille. Voit myös olla ravitsemusterapeuttiin suoraan yhteydessä soittoaikana: p. 044 769 4138.

Lisätietoja

Katariina Kovanen
Laillistettu ravitsemusterapeutti, TtM
p. 044 769 41 38 | katariina.kovanen@heinola.fi

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu