Terveisiä Vierumäeltä 8.2.

Heinolan kaupunki järjestää yhdessä Välittävä Vierumäki -hankkeen kanssa Terveisiä Vierumäeltä -asukastilaisuuden Vierumäen Matkakeitaan kabinetissa torstaina 8.2.2024 klo 18 alkaen.

Millaisia terveisiä sinä lähettäisit Vierumäeltä? Mitä kuuluu Vierumäen alueen yleiskaavalle ja Laviassuon aurinkovoimahankkeelle? Tervetuloa keskustelemaan, kahvittelemaan ja kehittämään koko perheen kanssa, mitä Heinolan kaupungin asumisen kehittämisohjelma voisi Vierumäen osalta tarkoittaa ja kuulemaan, mitä Välittävä Vierumäki -hankkeessa on suunnitteilla.

Paikalla on asemakaava-arkkitehti Katri Kuivalainen, kaavoittaja Nico Id, elinkeinopäällikkö Netta Malin, maankäyttöinsinööri Mirja Ruutu ja kaupunkimuotoilija Noora Kumpulainen Heinolan kaupungilta sekä Välittävä Vierumäki -hankkeen hankepäällikkö Sara Etola.

Terveisiä-tapahtumat ovat osa alueellista kehittämistyötä, joiden tavoitteena on tutkia Heinolan kylien ja kaupunginosien ominaisuuksia sekä kehityssuuntia yhdessä asukkaiden kanssa. Tapahtumat ovat kaikille avoimia.

Onko sinun kyläsi tai kaupunginosasi seuraava? Kutsu kaupunkisuunnittelijat kylään ottamalla yhteyttä kaupunkimuotoilijaan noora.kumpulainen@heinola.fi. 

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu