Terveisiä Mustikkahaasta 6.6.

Ensimmäiset Terveisiä Mustikkahaasta -asukastapahtumat järjestettiin lokakuussa 2020 ja elokuussa 2021. Asukkaita huolettivat muun muassa palvelujen loppuminen, ajonopeudet ja rapistuva ”keskusaukio”.

Tapahtumien jälkeen alueen suunnittelussa on tapahtunut paljon. Tilaisuudessa esitellään Marjatien katusuunnitelma kiinteine penkkeineen, keskusaukion koirapuisto ja uudet leikkivälineet, jotka valittiin yhdessä lasten kanssa 5.5. Rainion päiväkodissa.

Paikalla on rakennuspäällikkö Ari Matteinen, kaupunginarkkitehti Harri Kuivalainen, asemakaava-arkkitehti Katri Kuivalainen ja kaupunkimuotoilija Noora Kumpulainen Heinolan kaupungilta sekä Rambollin asiantuntijoita.

Millainen Mustikkahaka on lähitulevaisuudessa? Tervetuloa Mustikkatuvalle tiistaina 6.6. klo 18 osoitteeseen Marjatie 14 A, Heinola. Kahvitarjoilu. Voit osallistua myös verkossa. Linkki löytyy kaupungin verkkosivujen tapahtumaosiosta.

Terveisiä-tapahtumat ovat osa alueellista kehittämistyötä, joiden tavoitteena on tutkia Heinolan kylien ja kaupunginosien ominaisuuksia sekä kehityssuuntia yhdessä asukkaiden kanssa. Tapahtumat ovat kaikille avoimia.

Onko sinun kyläsi tai korttelisi seuraava? Kutsu kylään kaupunkisuunnittelijat ottamalla yhteyttä kaupunkimuotoilijaan noora.kumpulainen@heinola.fi.

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu