Terveisiä Kirkonkylästä

Mainos

Kirkonkylän kolmannessa aluekehitystapahtumassa teemana piti olla yhteistyömahdollisuudet, mutta pandemia sotki tilanteen ja tilaisuus jouduttiin perumaan. Nyt on tarkoitus jatkaa siitä mihin jäimme ja samalla vaihtaa ajankohtaisia kuulumisia.

Mukana ovat kaupunkisuunnittelupäällikkö Juha Poskela, kaupunkimuotoilija Noora Kumpulainen ja rakennuspäällikkö Ari Matteinen. Kirkonkylän koulun suunnitelmista on tulossa kertomaan kiinteistöpäällikkö Jari Kuosa. Kirkonkylän koulun ja päiväkodin hankesuunnitelman hyväksyminen on tänään maanantaina 21.3. valtuuston asialistalla.

Terveisiä-tapahtumat ovat epävirallisia kaikille avoimia kylien ja kortteleiden kehittämiseen liittyviä tapahtumia, joiden tavoitteena on tutkia Heinolan kylien ja kaupunginosien ominaisuuksia sekä kehityssuuntia yhdessä asukkaiden kanssa. Viralliset kuulemiset suoritetaan erikseen.

Tervetuloa verkostoitumaan Kirkonkylään Kyläpirtille Vanhatie 34, 18300 Heinola kk keskiviikkona 23.3.2022 klo 17.30-19. Onko sinun kyläsi tai kaupunginosasi seuraava? Kutsu kylään kaupunkisuunnittelijat ottamalla yhteyttä kaupunkimuotoilijaan noora.kumpulainen@heinola.fi.

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu