Tänään kylään – huomenna asumaan -tapahtuma Heinolassa 25.5.2024

Iloiset tytöt

Heinolan kaupunki valmistautuu Tänään kylään – huomenna asumaan -tapahtumiin. Tapahtumatäytteinen lauantai 25.5.2024 klo 10 alkaen keskittyy Sinitaival-asuinalueen tonttitarjonnan esittelyyn. Tonttialueella ovat paikalla kaupungin asiantuntijoiden lisäksi muutamien talotehtaiden edustajat. Heiltä saa ideoita ja neuvoja millaiselta tuleva unelmien koti voisi alueella näyttää.

Lisäksi paikalle saapuvilla on mahdollisuus tutustua Sinilähde-taloon, joka tarjoaa alueen asukkaille päiväkoti-, koulu- ja harrastetiloja. Sinilähde-talo on yksi 2020-luvulla Heinolaan rakennetuista koulu- ja päiväkotirakennuksista.

Kaupungin sydämessä, torilla, avataan virallisesti Heinolan kesäkausi, jaetaan ympäristöpalkinto ja paikalle saapuvat voivat osallistua ympäristötaideteoksen toteuttamiseen. Torin ympäristössäkin tapahtuu: voit tutustua Heinolan museoiden näyttelyihin pääsymaksutta, Musiikkiopistolla on avoimet ovet; erilaisia soitinesittelyitä ja musiikkia sisällä ja ulkona.

Keskustan läheisyydessä, harjun kupeessa avataan perhepuisto Bongarin kesäkausi. Perhepuistossa on maksutta käytössäsi erilaisia polkuautoja ja -lautoja, parkour- ja pumptrack-radat, pihapelejä sekä upouusi keppihevosrata – tervetuloa testaamaan. Lintuhoitolan lintuasukkeihin pääsee myös tutustumaan pääsymaksutta. Kadun toisella puolella on Työpaja Torpan kevätmarkkinat, tarjolla on erilaisia tuotteita ja muuta markkinaohjelmaa. Samalla voi tutustua myös Dorkin patsaspuistoon.

Lisäksi Heinola tarjoaa erinomaiset luontoliikuntamahdollisuudet, esteettömiä reittejä, kuntoportaat, hoidetut uimarannat ja leikkipuistot. Maksuton pysäköinti, lyhyet välimatkat, vehreä luonto ja pikku kaupungin palvelut odottavat sinua! Tule viettämään leppoisa kesäpäivä pikkukaupungin sykkeessä!

Tarkemmin päivän tapahtumista

Lisätietoa:
viestinta@heinola.fi

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu