Puoli seitsemän vieraili Heinolassa

YLE TV1:n suosittu asiaohjelma Puoli Seitsemän vieraili Heinolassa keskiviikkona kuvaamassa. Tuotannon toi Heinolaan kesäteatterin tulevan kesän esityksen ohjaava näyttelijä-ohjaaja Sari Siikander, joka on menossa ohjelmaan vieraaksi 4.4. Siikander halusi kesäteatteri-teemaisen insertin kuvattavan juurikin Heinolassa.
– Mietimme tuotannon kanssa käsiteltäviä teemoja ja sitä mitä töitä minulla on parhaillaan menossa ja totesin, että Heinolan kesäteatteri on minulle rakas työpaikka ja voisi olla mielenkiintoista lähestyä kesäteatteriaihetta kertomalla mitä tässä vaiheessa kevättä on projektissa meneillään, Siikander kertoo.
Ohjelman tuottajat innostuivat Siikanderin ideasta heti.
– Harva tulee ajatelleeksi, että kesän alkaessa esitys ei vaan sormia napsauttamalla ole valmis. On kiva päästä kertomaan ihmisille siitä kuinka pitkä suunnitteluvaihe itse asiassa onkaan ja mitä päätöksiä pitää tehdä vaikka kesä ei ole lähimaillakaan, Siikander sanoo.
Kesäteatteri on lähetyksessä yksi kolmesta käsiteltävästä teemasta.
– Kesäteatterin lisäksi käsitellään Pohjoisen tähti -tv-sarjaa jossa olen näyttelemässä ja todennäköisesti Tanssien tähtiin Show’n ohjaamista. On jotenkin poikkeuksellista olla ohjaamassa esitystä jossa ei ole sanoja, Siikander kokee.

Lisätiedot:
Saija Jäppinen, kulttuurisihteeri
050 364 5910
saija.jappinen @ heinola.fi

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu