Perheiden syysfestarit lähestyvät 

Perheiden syysfestarit ovat toiminnallinen ilta lapsille ja perheille – hetki yhdessä ololle. Tänä vuonna syysfestarit järjestetään Sinilähde-talolla (Aholantie 8) torstaina 7.9.2023 klo 17.00 – 19.30. Sinilähde-talo täyttyy monenlaisista toimintapisteistä, jotka tarjoavat laaja-alaisen kattauksen eri toimijoita, joihin perheet voivat tutustua kuten, ravitsemuspalvelut, hammashuolto, koulun nuorisotyö jne.

Tapahtumajulisteen piirustuksista vastaavat Janessa ja Matti. Heidän piirustuksensa voittivat järjestetyn piirustuskilpailun. Idea kumpaankin piirustukseen lähti omasta perheestä ja yhdessä tekemisestä. Sekä Janessa että Matti molemmat kertovat harrastavansa piirtämistä myös vapaa-ajalla.

Kummankin osallistuminen syysfestareille on vielä avoin ja siitä pitää keskustella vanhempien kanssa. No nyt on niiden keskusteluiden paikka –  syysfestarit ovat ihan kohta.

Odotuksia on moni myös syysfestareiden osalta, Janessa toivoo, että motoriikka- ja jumppasali olisivat tapahtuman aikana auki, niin vanhemmat pääsisivät katsomaan kuinka lapset voivat temppuilla ko. tiloissa. Matti taas miettii mahdollisuutta pelata lautapelejä kavereiden kanssa ja kenties vaikka keksiä joku oma peli – siinä tavoitetta kerrakseen.

Tarjolla on sadonkorjuuajan kunniaksi uutispuuroa n. 200 ensimmäiselle. Varaa mukaasi käteistä, sillä paikallinen vanhempainryhmä pitää kahviota. Janessa ehti jo ideoida myös tarjoiluita – keksejä, muffinsseja, munkkeja ja pikku kakku sekä kahvia aikuisille ja mehua lapsille. ” Mä haluun kaikkee herkkui siellä” toteaa Janessa napakasti.

Kaikki ovat siis tervetulleita syysfestareille Sinilähde-talolle. Pysäköintitilaa alueella on vähäisesti, suosithan julkista liikennettä tai vaikkapa polkupyörää. Muistutamme myös että Sinilähde-talo on sukkatalo, sisällä liikutaan sukilla tai sisäkengillä.

Lämpimästi tervetuloa Sinilähde-talolle!

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu