Päijät-Sote: Uusi iäkkäille tarkoitettu virikkeellinen tv-kanava näkyy Päijät-Hämeessä

ikäihminen katsoo televisiota

Päijät-Sote mahdollistaa KotiTV-kanavan näkyvyyden Päijät-Hämeen alueella. Kanava tuo ikäihmisten päivään mielekästä sisältöä, lisää virikkeellistä toimintaa ja aktiivisuutta sekä auttaa arjen rytmityksessä, kuten muistamaan säännöllisen ruokailun tärkeyden. Kanava näkyy useassa maakunnassa, ja se tavoittaa 2,9 miljoonaa katsojaa.

Ohjelmat sisältävät liikunnallista etäkuntoutusta, virikkeellistä muistikuntoutusta sekä kulttuuria ja opetuksellista sisältöä. Ne voivat olla esimerkiksi yhteislauluja, museokierroksia tai seniorijumppaa. Lähetysajankohdat ovat joka arkipäivä kello 11-13. Kaikki ohjelmasisällöt ovat katsottavissa myös osoitteessa www.kotitv.fi. Maanantaisin ja perjantaisin kanava lähettää ohjelmaa ruotsiksi kello 10–11.

Etäkuntoutushetket toteutetaan istuma- ja seisomafysion sekä muistijumpan muodoissa, jotka sopivat toimintakyvyn eri tasoille. Kunto-ohjeita toistetaan viikoittain, jolloin liikesarjat tulevat tutuksi ja saadaan paras mahdollinen vaikuttavuus ikäihmisen toimintakykyyn.

Miten löydän kanavapaikan televisioon?

Tarkista löytyykö KotiTV jo televisiosta kanavalla 33 (antenni-tv), 66 (DNAn, Elisan ja Telian kaapeli-tv) tai 99 (Ålcom partner-operaattorit). Useimmat vastaanottimet etsivät uudet kanavat automaattisesti, mutta jotkin televisiot tai digiboksit saattavat vaatia kanavien virittämisen uudelleen tai tehdasasetusten palauttamisen.

Automaattinen kanavahaku

  • Paina kaukosäätimestä MENU-nappia, Valitse päävalikosta ASENNUS tai KANAVAHAKU. Liikkuminen valikossa tapahtuu yleensä nuolinäppäimillä YLÖS (P+) ja ALAS (P-) ja valinta yleensä OK-napilla.
  • Valitse valikosta AUTOMAATTINEN KANAVAHAKU. Toimi näytön ohjeiden mukaan
  • Saat tarvittaessa apua kanavahakuun asiakaspalvelusta 050 551 4066 (10-12) tai info@kotitv.fi.
Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu