Päijät-Sote: Etevan, Heinolan ja Sysmän sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakkaiden tulee uusia e-lasku- ja suoramaksusopimuksensa ensi vuonna  

Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveyspalvelut

Osalla päijäthämäläisistä sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakkaista e-lasku- ja suoramaksusopimukset siirtyvät automaattisesti Päijät-Hämeen hyvinvointialueelle ilman, että asiakkaiden tarvitsee toimia. Osan asiakkaista on tehtävä uusi e-lasku- ja suoramaksusopimus ensi vuonna.  
 
Nykyisten Etevan, Heinolan ja Sysmän sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakkaiden on tehtävä uusi e-lasku- ja suoramaksusopimus hyvinvointialueelle, jollei heillä jo ole entuudestaan sopimusta laskutuksesta nykyisen hyvinvointiyhtymän palveluihin.  

Uusia sopimuksia asiakas voi tehdä aikaisintaan 23.1.2023 alkaen saatuaan ensimmäisen laskun hyvinvointialueelta. E-laskusopimuksen asiakas voi tehdä omassa verkkopankissa. Tarvittavat tiedot löytyvät hyvinvointialueelta tulleesta laskusta. Suoramaksusopimukset asiakas tekee omassa pankissa. 

Etevan, Heinolan ja Sysmän asumispalvelujen asiakkaat saavat vuokralaskutusten tammikuun ja helmikuun laskut paperisina. Heille on lähetetty oma erillinen ohje laskujen maksamisen tavoista. Tammikuun maksu laskutetaan nyt joulukuussa ja helmikuun maksu tammikuussa. 

Nykyisen hyvinvointiyhtymän asiakkaiden e-lasku- ja suoramaksusopimukset siirtyvät automaattisesti hyvinvointialueelle ilman että asiakkaiden tarvitsee toimia.  

Hyvinvointiyhtymän asumispalvelujen asiakkaiden vuokralaskutus viivästyy siten, että tammi- ja helmikuun laskut tulevat samaan aikaan tammikuun lopulla. Tällä varmistetaan se, että asiakkaiden e-lasku- tai suoramaksusopimus on voimassa. 

Tarvittaessa lisätietoja hyvinvointialueen laskutuksen asiakaspalvelusta ma – to klo 9 – 11, puh. 03 819 3999 tai laskutus@phhyky.fi. Maanantaista alkaen sähköpostisoite on muotoa laskutus@paijatha.fi

Päijät-Sote kokoaa hyvinvointiyhtymän järjestämät erikoissairaanhoidon, sosiaali- ja perusterveydenhuollon sekä ympäristöterveydenhuollon palvelut yhden nimen alle. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ihmisestä välittäen, yhdessä tehden ja rohkeasti uudistuen.

www.paijat-sote.fi

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu