Osallistu, vaikuta ja kehitä – kerro mielipiteesi Heinolan kaupungin viestinnästä

Viestin kulkeminen

Heinolan kaupunki on olemassa ja toimii asukkaitaan varten – asukkailla on oikeus tietää, miten kaupungin asioita hoidetaan sekä oikeus osallistua ja vaikuttaa kaupungin toimintaan.

Kaupunki viestii palveluistaan ja ajankohtaisista asioista asukkailleen monikanavaisesti

Pääviestintäkanavamme on kaupungin verkkosivut: www.heinola.fi. Viestinnän vahvistamiseksi käytämme verkkosivujen rinnalla myös muita viestintäkanavia, jotka valikoituvat aina tarpeen mukaisesti. Näitä ovat mm. sanomalehdet, sähköiset inforuudut kaupungin eri toimipisteissä sekä sosiaalinen media (Facebook, Twitter, LinkedIn ja Instagram).

Uusimpana viestintävälineenä toteutamme asukaslehtisen, joka lähetetään heinolalaisiin talouksiin muutaman kerran vuodessa. Kyseessä on tiivis kooste (A4-kokoinen) kaupungin ajankohtaisista asioista, joka toimii ilmoitustaulutyyppisenä muistuttajana. 

Osallistu kyselyyn ja auta meitä parantamaan kaupungin viestinnän vaikuttavuutta

Kyselyn avulla haluamme selvittää kaupungin viestinnän vaikuttavuuden nykytilaa. Haluamme kuulla, millaisia toiveita tai kehitysideoita sinulla on kaupungin viestintään. Mitkä edellä mainituista viestintäkanavistamme tavoittavat sinut parhaiten, vai tavoittaako mikään? Kaikki palautteet ovat erittäin tervetulleita, jotta pystymme edelleen kehittämään viestintäämme vastaamaan asukkaiden tarpeita.

Kysely on avoinna 15.9.2021 klo 15 asti. Arvomme yhteystietonsa jättäneiden kesken Heinola-aiheisia tuotepalkintoja. Klikkaa kyselyyn tästä!

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu