Mikä on vuoden ympäristöteko Heinolassa? Ehdotuksia voi jättää vielä 12.9. saakka

Rautvuori

Jokaisessa Lahden seudun Ympäristöviikkoa viettävässä kunnassa jaetaan vuosittain oma ympäristöpalkinto. Palkinnolla halutaan nostaa esiin pieniä ja suuria paikallisia tekoja, joilla on poikkeuksellisen positiivinen vaikutus ympäristöön.

Heinolassa ehdotuksia voi jättää vielä ensi viikon ajan, sillä jättöaikaa on päätetty jatkaa 12.9.2021 saakka. Palkittava teko voi olla pieni tai suuri, saaja voi olla yksittäinen ihminen, yhteisö tai yritys, ja kuka tahansa voi ehdottaa palkittavaa. Palkinnon jakaa kaupungin kylä- ja kaupunginosaraati osana seudullista Ympäristöviikkoa.

Viime vuonna palkinnon sai kiinalainen ravintola Baihe Lily Oy kaupunkipuutarhan perustamisesta. Yksityisiä luonnonsuojelualueita perustaneet maanomistajat saivat lisäksi kunniamaininnan.

Kuka tai mikä taho mielestäsi olisi kunniamaininnan arvoinen tänä vuonna? Ehdotuksen voi jättää sähköpostilla osoitteeseen ymparisto@lahti.fi tai ymparisto@heinola.fi 12.9. mennessä.

25-vuotiasta seudullista Ympäristöviikkoa juhlitaan tänä vuonna 20.-26.9. teemalla Vuoropuhelu: kuuntelen – ymmärrän – keskustelen. Kaikki voivat järjestää yleisölle avoimia tai omia tapahtumia Ympäristöviikolla. Osallistua voi isolla tai pienellä tapahtumalla: keskusteluun keskittyvä tapaaminen ystäville tai kaikille avoimena tempauksena, opastettu luontoretki, oman taiteen näyttely, talkoot, leikkipuistotapahtuma pienille, avoimet ovet, pihakirppis, musiikkiesitys… Kaikenlaiset tapahtumat ovat tervetulleita mukaan!

Lisätietoja

Ympäristöviikon verkkosivut

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu