Mäntylän asumispalveluyksikkö jatkaa nykyisissä tiloissa

Heinolan kaupunki on solminut Mäntylän asumispalveluyksikön tiloista uuden vuokrasopimuksen Attendo Oy:n kanssa

Mäntylän asumispalveluyksikkö jatkaa nykyisissä tiloissaan entisessä reumasairaalassa, kunnes uuden asumispalveluyksikkö Hopeasilta 2:n rakennushanke valmistuu.

”Otimme ilolla ja helpottuneina vastaan tämän hyvän uutisen toiminnan jatkumisesta Mäntylässä Hopeasilta2 valmistumiseen asti. Olemme kantaneet erityistä huolta Mäntylän asukkaiden tilanteesta, koska kaikenlaiset muutokset erityisesti muistisairaille, ovat haastavia. Tämä ratkaisu takaa turvallisen ja rauhallisen tulevaisuuden asiakkaillemme ja heidän omaisilleen. Toki muutto on edessä muutaman vuoden kuluttua, mutta se tiedetään etukäteen ja siihen voidaan valmistautua rauhassa.” toteaa sosiaali- ja terveysjohtaja Pirjo Manninen.

Nykyinen Mäntylän vuokrasopimus Erikoissijoitusrahasto Titanium hoivakiinteistön kanssa päättyy 6.4.2021. Uusi solmittu vuokrasopimus Attendo Oy:n kanssa on solmittu määräajaksi 7.4.2021-31.12.2024.

Attendo Oy:n myyntijohtaja Alex Gullichsen jatkaa: ”Olemme tehneet yhteistyötä Heinolan kaupungin kanssa vuosia ja olemme tyytyväisiä, että löysimme kaikille osapuolille toimivan ratkaisun Mäntylän osalta. Attendo kantaa Mäntylän pitkän aikavälin vuokrariskin, kun Heinolan ja Attendon välisessä vuokrasopimuksessa on huomioitu rajoittamislaki eli sopimus on irtisanottavissa vuosien 2024 ja 2025 aikana 12 kk irtisanomisajalla. Näemme kiinteistössä myös mahdollisuuksia jatkokäytölle, jos nykyiset hoivapalvelut sieltä siirtyvät muualle.”

Lisätietoja

Pirjo Manninen
sosiaali- ja terveysjohtaja
044 769 4229 | pirjo.manninen@heinola.fi

Jari Kuosa
Kiinteistöpäällikkö
044 797 6859 | jari.kuosa@heinola.fi

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu