Maahanmuuttokoordinaattori (350743)

Haemme maahanmuuttokoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1.2022–28.2.2024 Heinolan kaupungin Hyvinvointitoimialan hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen yksikköön.

Hyvinvointitoimialaan kuuluvat palvelualueet ovat hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, opetus- ja koulutuspalvelut, varhaiskasvatuspalvelut ja virikkeellinen elämä.

Maahanmuuttokoordinaattorina vastaat kotoutumista edistävän lain (1386/2010) ja Päijät-Hämeen maahanmuutto-ohjelman mukaisten kunnan tehtäviin kuuluvien toimintojen koordinoimisesta kolmen kunnan alueella, Heinolassa, Hollolassa ja Orimattilassa.

Työhösi kuuluu maahanmuuttajataustaisten asukkaiden ja heidän parissaan toimivien verkostojen yleistä ohjausta ja neuvontaa, kotouttamistoimien aloittamista yhteistyössä sote-palvelujen kanssa, paikallisten verkostojen koordinointia sekä yhdyshenkilö- ja asiantuntijatehtäviä. Painopisteenä on kuntien vastuulla oleva kiintiöpakolaisten ja oleskeluluvan saneiden turvapaikan hakijoiden kotoutumista edistävä työ. Työ on monipuolista, itsenäistä ja vastuullista.

Koulutusvaatimus on sosionomi (AMK) tai muu soveltuva tutkinto.

Maahanmuuttokoordinaattorilta edellytetään toimintaa ohjaavien säädösten ja prosessien tuntemista, kokemusta maahanmuuttajien kotoutumisen tukemisesta, Päijät-Hämeen alueen verkoston tuntemusta, valmiuksia toimintamallien kehittämistyöhön sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja eri kulttuureista tulevien ihmisten sekä heitä palvelevien verkostojen kanssa. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tehtävä on määräaikainen. Tehtäväkohtainen palkka on 2638,10 euroa. Työsuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveyspalvelualan TES:n mukaisesti.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Tehtävän hakuaika 27.9.2021 mennessä. Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Tule osaksi pienen kaupungin isoa elämää!

Lisätietojen antajat

Kirsi Mäkilä
Hyvinvointikoordinaattori
p. 044 797 8577 | etunimi.sukunimi@heinola.fi

  • Työ alkaa: 1.1.2022
  • Palvelusuhteen tyyppi: Määräaikainen
  • Palkka: Sosiaali- ja terveyspalvelualan TES
  • Työn luonne: Kokoaikatyö
  • Tehtäväalue: Sosiaalityö
  • Rekrytoiva yksikkö: Heinolan kaupunki, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen
  • Työnantaja: Heinolan kaupunki
  • Kunta: Heinola.

Heinolan kaupunki on olemassa asukkaitaan varten. Rakennamme kaupunkiamme yhdessä 1274 ammattilaisen voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu