Löydätkö kaupungin verkkosivuilta etsimäsi?

Viestintä

Isojen verkkosivujen haasteena monesti on, että tietoa on paljon ja toisinaan sen itselle tärkeän asian äärelle voi olla vaikeaa löytää. Navigointia helpottaaksemme olemme keränneet kaupungin verkkosivujen etusivulle analytiikkaan pohjautuvan Etsityimmät-listauksen. Myös hakutoimintoa, joka löytyy sivuston oikeasta yläkulmasta suurennuslasin takaa, kannattaa hyödyntää tiedon haussa.

Anna välitön palaute verkkosivujen sisällöstä palautenapilla

Tahtotilamme on pitää kehityksen rattaat käynnissä ja vastata kaupungin asukkaiden viestinnällisiin tarpeisiin. Parantaaksemme entisestään verkkosivujemme sisältöä, olemme lisänneet sivustollemme (www.heinola.fi) jokaisen sivun loppuun palautenapit, joiden kautta voit antaa meille välittömän signaalin siitä, löysitkö etsimäsi.

Mikäli palautteesi on Osittain löysin tai En löytänyt, toivomme, että annat samassa yhteydessä omat kehitysideasi. Toivomme niin ruusuja kuin risuja, jotta tiedämme, missä olemme onnistuneet ja missä on kehitettävää. Huomaa kuitenkin, että tämän kanavan kautta emme vastaa palautteen antajalle, vaan keräämme tiedon talteen kehitystyötä varten. Kaikki palautteet luetaan!

Kaupungin palautekanava

Muistathan myös, että kaupunki kerää palautetta kaikista palveluistaan palautekanavan kautta. Voit kysyä ja antaa palautetta kaupungin palveluista, toiminnasta ja päätöksenteosta. Voit myös tarkastella muiden antamia palautteita ja niihin liittyviä vastauksia. Palautteeseen ei tule kirjoittaa arkaluonteista tietoa, kuten henkilötunnuksia, pankkitilin numeroita, tietoja terveydestä tms. tekstiä.

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu