Kutsu Kestävän kasvun foorumiin 14.–15.9.2021

Tervetuloa Euroopan ympäristöpääkaupunki Lahden isännöimään virtuaalitapahtumaan Kestävän kasvun foorumi – vastuullisen sijoittamisen vaikuttavuus 14.–15.9.2021. Ensimmäistä kertaa järjestettävän huipputason konferenssin aiheena on kestävän sijoittamisen ja rahoituksen vaikuttavuus.  
 
Kestävän kasvun foorumi tuo yhteen sijoittajia, tutkijoita ja muita alan huippuja keskustelemaan uusista kestävän sijoittamisen ja rahoituksen trendeistä. Tapahtumassa nostetaan esille onnistuneita investointeja ja sitä, miten kestävä rahoitus kohtaa kiertotalouden, luonnon sekä biologisen monimuotoisuuden. Konferenssissa keskustellaan myös julkisten ja yksityisten sijoituskohteiden vaikuttavuuden mittaamisesta. 
 
Kestävän kasvun foorumin puhujia ovat mm. BlackRockin varapuheenjohtaja Philipp Hildebrand, europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen, kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari sekä Suomen Pankin johtokunnan jäsen Tuomas Välimäki. Konferenssin isäntänä toimii IFRS-säätiön hallintoneuvoston ja Kestävä Lahti -säätiön puheenjohtaja Erkki Liikanen.

Kestävän kasvun foorumi tarjoaa:

  • Vastuullisen sijoittamisen johtavat asiantuntijapuhujat 
  • Esimerkkejä onnistuneista investoinneista 
  • Globaalin megatrendin tulevaisuudennäkymät 

Tilaisuuteen osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä  

Tapahtuma on maksuton, mutta osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä ennakkoon. Rekisteröidyttyäsi, saat sähköpostiisi Euroopan ympäristöpääkaupungin uutiskirjeen. Rekisteröityminen on auki 12.9. klo 16.00 asti. 

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu