Kivaa kesätekemistä Heinolassa myös juhannuksena

Osallistuva budjetointi

Kaupungin keskustassa kauniin Kymijoen varrella sijaitsevalla uimarannalla on valvontaa klo 10-18. Kylpylän uimarannalla (Maaherrankatu 1 a) viihtyy helposti pidempäänkin. Alueelta löytyy mm. hyppytelineet, lasten leikkipaikka, rantalentopallokenttä, nurmialueet auringonottoon, streetworkout-teline, kaksi teqball-kenttää ja uutuutena vasta avattu F-puttiparkki.

Liikennepuisto (A. F. Airon katu 5) houkuttelee perheen yhteiseen ajanviettoon myös juhannuksena. Liikennepuisto on auki to 10-16, pe suljettu, la-su klo 10-16. Polkuautot, potkulaudat ja potkupyörät ovat maksutta käytössä aukioloajanpuitteissa. Alueella palvelee myös kahvila klo 10-16. Pumptrack -rata on vapaassa käytössä omilla välineillä klo 8-22 välisenä aikana. Pumptrack -radalla ei ole välinevuokrausta tai ohjausta.

Liikennepuiston vieressä sijaitsee Heinolan lintuhoitola (A. F. Airon katu), jossa pääsee ihastelemaan erilaisia lintuja. Juhannuksena on luvattu lämmintä säätä, joten lintuhoitolan papukaijatkin saattavat paistatella päivää ulkosalla. Lintuhoitola on auki juhannuksena to klo 10-18, pe-su klo 10-14.

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu