Keskustelutilaisuus Laviassuon aurinkopuistohankkeesta Vierumäellä 28.2.2023

aurinkopuiston suunnittelutilaisuus

Vierumäen Laviassuon aluetta valmistellaan vihreää siirtymää edistävän uusiutuvan energian tuotantokohteeksi. Laajaa entistä turpeenottoaluetta on luontevaa hyödyntää aurinkovoiman tuotantoon. Laviassuon pääalueella aurinkovoimahanketta valmistelee Forus Oy ja pohjoisemmalla kapealla entisellä turpeenottoalueella Neova Oy.

Vierumäen Metsästysseura järjestää yhteistyössä Vetovoimainen Vierumäki-hankkeen kanssa Laviassuon aurinkovoimahankkeesta avoimen asukastilaisuuden Vierumäen Metsästysmajalla (Päivämäentie 10 C) tiistaina 28.2.2023 klo 17.00.  

Tilaisuudessa aurinkopuiston suunnitelmista kertoo Forus Oy:n Christian Kumpula. Forus Oy toimii hankkeen selvitysvaiheen toteuttajana ja varsinaisen rakentamisen ja investoinnin tekisi aikanaan tanskalainen Better Energy-yhtiö. Laviassuon alueen suunnittelu liittyy myös Vierumäen alueen yleiskaavoitukseen, joten tilaisuudessa keskusteluun osallistuu Heinolan kaupunkisuunnittelun edustajiakin.

Aikaa keskustelulle, palautteelle ja kahvittelulle on varattu runsaasti, joten tervetuloa paikalle kuulemaan, keskustelemaan ja suunnittelemaan tulevaisuuden energiaratkaisuja ja Vierumäkeä! 

Lisätietoja

Christian Kumpula
Hankekehittäjä, Forus Oy
+358 40 749 1444  | Christian@forus.fi

Harri Kuivalainen
Kaupunginarkkitehti
+358 44797 6907 | harri.kuivalainen@heinola.fi

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu