Kerro mielipiteesi Heinolan esi- ja perusopetuksesta

Kaksi koululaista ja koulutarvikkeita

Esi- ja perusopetusta arvioidaan joka toinen vuosi seudullisen kyselyn avulla. Kysely on avoinna 24.1.–7.2.2022. Linkki kyselyyn on lähetetty esi- ja perusopetuksessa olevien lasten huoltajille Wilman kautta. Kyselylinkit löytyvät myös sivun alaosasta.

Tavoitteenamme on esi- ja perusopetuksen toiminnan jatkuva parantaminen. Siksi on tärkeää saada palautetta, miten mielestäsi olemme onnistuneet tehtävässämme. Palautteen keräämiseksi toteutamme tämän arviointikyselyn 24.1.–7.2.2022 välisenä aikana. Vastaamalla kyselyyn olet vaikuttamassa koulujen toiminnan kehittämiseen.

Kyselyyn vastataan nimettömänä ja luottamuksellisesti eikä yksittäistä vastaajaa voida vastausten perusteella tunnistaa.

Arviointikyselystä saamme sekä kunta- että koulukohtaiset tulokset. Kerromme arviointikyselyn tuloksista keväällä tulosten valmistuttua. Kehitämme ja suuntaamme toimintaamme saadun palautteen perusteella. Lisäksi olemme saaneet arvioinnin tulosten perusteella mm. Opetus- ja kulttuuriministeriöltä ja Opetushallitukselta avustusta useisiin kehittämishankkeisiin.

Kyselyyn osallistuvat huoltajien lisäksi esi- ja perusopetuksen oppilaat. Heidän kyselynsä toteutetaan heidän omissa luokissaan/ryhmissään. Lisäksi esi- ja perusopetuksen henkilökunnalle toteututaan oma kysely.

Kysely perusopetuksessa olevien lasten huoltajille

Kysely esiopetuksessa olevien lasten huoltajille

Lisätietoa

Jani Alatalo
opetus- ja koulutuspalveluiden laatuvastaava (perusopetus)
jani.alatalo@edu.heinola.fi
puh. 044 797 8549

Riikka Hämäläinen
päiväkodin johtaja (esiopetus)
riikka.hamalainen@heinola.fi
puh. 050 595 0153

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu