Kävelyn arkireittien kehittämistilaisuus

Penkki, ikäihminen, puisto, vesi

Millainen on hyvä penkki? Tervetuloa kehittämään kävelyn arkireittejä ja keskustelemaan konkareiden kotipaikasta. Tutustumme aluksi myös Möljänpuistossa sijaitsevaan senioripuistoon.

Ikäihmisille suunnattu asukastilaisuus starttaa Möljänpuiston senioripuistosta (Karlshamninraitti) maanantaina 14.11.2022 klo 9. Luvassa on penkkijumppavinkkejä ja ulkokuntoilulaitteiden opastusta. Tilaisuus jatkuu WPK-talolla, jossa kahvittelun lomassa keskustellaan muun muassa liikenneturvallisuudesta sekä ajankohtaisista asioista, kuten kävelyn arkireiteistä. Tervetuloa kommentoimaan penkkimalleja ja kehittämään konkareiden kotipaikkaa. Jaossa on liukuesteitä kenkiin noin 50 kpl sekä heijastimia.  

Tapahtuma järjestetään osana Kävelyn turvalliset arkireitit -hanketta. Hankkeen lisäksi käynnissä on ollut ikäihmisten liikenneturvallisuushanke. Molemmilla hankkeilla edistetään konkreettisesti ikäihmisten liikkumista, liikenneturvallisuutta ja esteettömyyttä. Se tarkoittaa mm. liikkumisen tukemista erilaisin keinoin, tapahtumia ja tempauksia sekä mahdollisuutta osallistua ja vaikuttaa. 

Paikalla on kaupungin henkilökuntaa kaupunkisuunnittelusta, tekniikasta ja liikuntapalveluista. Mukana on myös Rambollin asiantuntija Tony Töyrylä Ikäihmisten liikenneturvahankkeesta. Lisätietoa tapahtumasta Heinolan kaupunkimuotoilija Noora Kumpulainen puh. 044 769 4187.

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu