Kaupungintalon asiointipiste ja ovet ovat sulkeutuneet 1.8. alkaen

Savotta, asiakaspalvelu, Spotti

Kaupungintalon asiointipiste on suljettu 1.8.2022 alkaen kun asiakaspalvelu on siirtynyt torin laidalle uuteen Asiakaspalvelupiste Spottiin.

Uuden asiakaspalvelupisteen toiminta on käynnistynyt 2.8.2022, mikä tarkoittaa, että kaupungintalon asiointipiste on suljettu. Myös kaupungintalon ovet ovat sulkeutuneet ja asiakkaat ohjataan uudella tavalla palveluihin. Kaupungintalon wc-tilat ja aula eivät ole enää yleisölle avoinna.  Asiantuntijapalvelut ja -tapaamiset toteutetaan jatkossa vain ajanvarauksella siten, että asiantuntijat hoitavat/järjestävät asiakkaiden vastaanoton itse.

Kaikki nähtävillä olevat asiakirjat, esim. kaavat tai lupahakemukset, ovat nähtävillä Asiakaspalvelupiste Spotissa ja tarvittaessa lisätietoja saa ottamalla yhteyttä asian valmistelijaan. Lupa- ja valvontapalvelut ovat siirtyneet myös sähköisen ilmoitustaulun käyttämiseen.

Kaikki noudettavat asiakirjat ja kaikki kaupungille saapuvat asiakirjat toimitetaan Asiakaspalvelupiste Spottiin.

Asiakaspalvelupiste Spotissa on myös kaksi (2) asiakaskonetta mm. sähköisten palvelukanavien käyttämiseen. Asiakaskoneiden käyttöön saa tarvittaessa myös opastusta asiakaspalvelupisteestä.

Lisätietoja                     

Hanna Hurmola-Remmi
Hallinto- ja kehitysjohtaja
+358 44 780 1420 | etunimi.sukunimi@heinola.fi

Liisa Koski-Lukkari
Elinvoimajohtaja
+358 44 797 6230 | etunimi.sukunimi@heinola.fi

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu