Kammotusten karnevaaleilla yli 1500 kävijää!

Esitys tenniskentillä ja yleisö

Lauantaina 30.10. Maaherranpuiston ympäristössä järjestetyssä koko perheen ilmaistapahtumassa vieraili toistatuhatta kävijää. Suurin kävijäpiikki osui ilta seitsemään, jolloin vanhoilla tenniskentillä esiintyi Musiikkiteatteri Intopiukeen lapset sekä Smile Country Sirkus. Kello kuuden esityksen keskeytti sähkövika, mutta Koulutuskeskus Salpauksen media-alan jengi taikoi sähköt takaisin ja kammotustendisko alkoi heti jalkoja vapisuttamaan. Tilaisuutta juonsi teatteriohjaaja ja tuottaja Satu Nipuli.

Disko vanhoilla tenniskentillä

Sähkökatkon aikana yleisö hajaantui puistoon ihmettelemään Kivalterin talon kummituksia, Kammotustentaloa, taskulamppuleikkejä ja kummitustarinoita. Kammotustentalon jono luikerteli pitkin Maaherrankatua rauhallisesti kahden ja puolen tunnin ajan. Niin kauan, että kaikki halukkaat pääsivät kokemaan Musiikkiteatteri Intopiukeen nuorten ja Heinolan musiikkiopiston esitykset lavastuksineen. Esitykset on myös videoitu. Pääset näkemään ne tästä. Jonoa kertyi myös Työpaja Torpan kammotuskojulle. Taisipa kameraan osua ihan oikea kummituskin siinä sivussa.

Kammotuskoju

Yli sadan vapaaehtoisen voimin järjestetty karnevaali on lahja kaupunkilaisilta kaupunkilaisille, jota Heinolan kaupunki sai kunnian olla mahdollistamassa toistamiseen. Kävijöitä oli tänä vuonna paljon myös Heinolan ulkopuolelta. Nöyrä kiitos kaikille kävijöille ja pukeutujille sekä tietysti tapahtuman toteuttamisessa mukana olleille.

Kiitos esiintyjät Heinolan katuteatteri, Musiikkiteatteri Intopiukeen lapset ja nuoret, Heinolan musiikkiopisto ja Smile Country Sirkus Heinola. Kiitos tekniikasta ja rakentamisesta Koulutuskeskus Salpaus media-alan jengi, Toni Hinkkala ja Antti Knuutila. Kiitos videoinneista Vihtori Koskinen. Kiitos mukanaolosta Työpaja Torppa, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Heinolan paikallisyhdistys ry, Heinolan museot, Lions Club Heinolan liikenteenohjaajat, Heinolan Kansantanssijoiden järjestyksenvalvojat, maskeerausapulaiset ja muut vapaaehtoiset. Erityiskiitokset Satu Nipulille esitysten koordinoinnista ja toteuttamisesta.

Kummitustarinoita puistossa
Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu