Jyrängönvirran urheilukalastusalueen kalastuskausi on alkanut

Kalastus

Urheilukalastusalueen luvat ostetaan verkkokaupasta

Heinolan Jyrängönvirran urheilukalastusalueen kalastuskausi alkoi vuoden alusta ja kestää elokuun loppuun. Viehekalastuslupia voi ostaa koko kaudelle (120 €), kesäkaudelle (90 €, 1.5.–31.8.) tai eri pituisina kertalupina. Alle 18-vuotiaat voivat ostaa luvan puoleen hintaan tai kalastaa vanhemman mukana tämän kiintiössä. Urheilukalastusalueen lupia myydään ainoastaan Heinolan kaupungin verkkokaupassa.

Maksuton pilkkiminen ja mato-onginta on sallittua Rantapuiston rannalta sekä vierasvenelaitureilta. Lisäksi yleiskalastusoikeudella onginta ja pilkkimen on sallittua kalastusalueen kartassaReakSpeaker Kuuntele kuvake onkimiseen ja pilkkimiseen osoitetuilla alueilla. Viehekalastus Jyrängönvirrassa vaatii aina maksullisen kalastusluvan. Kaikki virrassa kalastamiseen liittyvät ohjeet löytyvät urheilukalastusalueen verkkosivuilta.

Jyrängönvirta tarjoaa puitteet virkistyskalastamiseen hyvin saavutettavalla sijainnilla aivan kaupungin palveluiden äärellä. Kalastusaluetta hoidetaan lohikalaistutuksin. Viimeisin istutus tehtiin syksyllä, jolloin virtaan istutettiin rasvaeväleikattuja järvitaimenia.

Lisätietoja

Juho Kontra
metsätalousinsinööri
0500 308 734 | juho.kontra@heinola.fi

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu