Juhannustekemistä tarjolla Heinolassa vauvasta vaariin

Kylpylän uimaranta


Heinolasta löytyy kivaa kesätekemistä myös juhannuksen aikaan. Tässä muutamia kaupungin tarjoamia palveluita vinkiksi.

Kylpylän uimaranta on avoinna joka päivä klo 10–18

Kaupungin keskustassa kauniin Kymijoen varrella sijaitsevalla Kylpylän uimarannalla (Maaherrankatu 1a) on pitkät perinteet uima- ja virkistysalueena. Kylpylän uimaranta on ”keidas keskellä kaupunkia”. Se on ns. EU-uimaranta, jossa on uinninvalvonta päivittäin klo 10–18.

Kylpylän uimarannalla viihtyy helposti pidempäänkin. Alueelta löytyy mm. hyppytelineet, lasten leikkipaikka, rantalentopallokenttä, nurmialueet auringonottoon, streetworkout-teline sekä kaksi teqball-kenttää.

Liikennepuisto to klo 10–16, pe suljettu la–su klo 10–16

Kesäkuun alussa avattu liikennepuisto houkuttelee perheen yhteiseen ajanviettoon. Liikennepuistossa olevat välineet ovat käytössä aukioloaikojen puitteissa. Tarjolla on mm. erilaisia polkuautoja, potkulautoja ja potkupyöriä. Lisäksi aukioloaikoina on mahdollista lainata erilaisia pihapelejä (mölkky, petanque, tarkkuusheittopeli ja katuliidut).

Alueelta löytyy myös hurmaava Saippuakahvila ja Elsan Ekopaja, jotka toimivat ympärivuotisesti liikennepuiston yhteydessä. Kesällä kahvila on auki joka päivä liikennepuiston aukioloaikoina.

Heinolan uimarannat

Katso kaikki kaupungin yleiset uimarannat: Lista Heinolan uimarannoista

Frisbeegolf

Frisbeegolf on mukavan rento harrastus, jossa yhdistyy ulkona liikkumisen ilo mielenkiintoiseen peliin. Heinolan kaupunki tekee yhteistyötä paikallisen frisbeegolfseuran Lords of DiscGolf ry:n kanssa, joka on suunnitellut ja ylläpitää frisbeegolfratoja. Seura järjestää myös opastusta lajiin.

Lisätietoa frisbeegolfista.

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu