Ideawall-kysely Niemelänrannan alueesta ja kehittämisen tavoitteista

Kuva kyselystä

Yleissuunnittelun aluksi kerätään tietoa Niemelänrannan alueesta ja sen kehittämiseen liittyvistä tavoitteista. Kyselyssä saamaamme tietoa käytetään tukena alueen yleissuunnittelussa ja myöhemmin asemakaavoituksessa. Ota osaa tiedonkeruuprosessiin kertomalla sinun tietosi ja ajatuksesi Niemelänrannasta!

Ideawall-seinälle pääset alla olevan linkin kautta millä tahansa älylaitteella, käyttö ei edellytä sovellusten asentamista. Ideawall-kysely toimii ilmoitusseinän tavoin. Lisää idea -painikkeen takaa avautuu ikkuna, josta pääset kirjoittamaan uuden ajatuksen tai idean. Anna ajatuksellesi otsikko ja kirjoita sille tarkempi kuvaus. Valitse vielä aihealue, jonka alle kirjoituksesi sopii parhaiten. Tallentamalla julkaiset ajatuksesi seinälle. Kaikki seinälle jätettävät ideat ja kommentit ovat nimettömiä, eikä niitä voida jäljittää. Omien ajatusten kirjaamisen lisäksi kukin voi tykätä ja kommentoida muiden kirjoituksia.

Mistä kirjoittaisin? Voit kertoa huomioita nykytilasta: mikä on arvokasta ja mikä taas kaipaa kehitystä, tai esittää toiveita ja ideoida uutta. Suosi tiivistä ja ytimekästä kirjoitustapaa. Kannattaa lukea ensin läpi muiden kirjoitukset, mikäli joku on jo avannut keskustelun sinua mietityttävästä aiheesta. Kannattaa myös kirjata eri ideat ja kommentit yksitellen erillisiin kirjauksiin, jolloin tykkäykset ja kommentit kirjoitukseesi liittyen pysyvät selkeästi aiheessa.

Tästä linkistä pääset ideawall-kyselyyn

Kysely on avoinna kaksi viikkoa ajalla 20.6.-3.7.2022.

Lisätietoja Niemelänrannan yleissuunnittelusta: Asemakaava-arkkitehti Katri Kuivalainen +358 44 769 4370 katri.kuivalainen@heinola.fi

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu