Hyvää Nuorisotyön viikkoa

Kuvassa Heinolan nuorisopalveluiden työntekijät

Tällä viikolla vietetään Nuorisotyön viikkoa. Viikolla juhlistetaan nuorisotyötä ja sen tekijöitä monin eri tavoin yhdessä koko alan kesken.

Perjantaina 13.10.2023 Heinolalaiset nuorisobändit lähtevät viemään paikallista liekehtivää kulttuuria Tampereelle. ”Stage 13: The Invasion of Heinola” on Heinolan nuorisopalveluiden Luola-hankkeen ja Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden yhteistyössä järjestämä konsertti Tampereella. Keikkapaikkana toimii nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13. Voit katsoa keikan Heinolasta käsin livestriimin välityksellä.

Luola-hankkeen parissa puuhasteleva nuorisotyöntekijä Leevi Luoto avaa tulevan keikan merkitystä.

Paikallisten nuorisobändien kanssa ollaan järjestetty keikkoja, äänityksiä, musavideokuvauksia, promokuvauksia ja näiden tuotoksia on julkaistukin jo nautittavaksi! Nuorisotyöntekijänä mun tehtävä on mahdollistaa asioita, joten mietin, että mitä näiden lisäksi voisin tarjota. Vaikka bändit on oma-aloitteisesti jo buukanneet keikkoja muille paikkakunnille ympäri Suomea, halusin mahdollistaa bändeille jotain spesiaalia. Itse pääsin nauttimaan ensimmäiset keikkabussikokemukset vasta täysi-ikäisenä, joten hommattiin nuorisopalveluiden kanssa bändeille keikkabussi perjantaille! Tampereen Monitoimitalo 13 on parhaimpia kotimaisia keikkamestoja nuorisobändeille ja on ilo saada tehdä Tampereen kanssa yhteistyötä tärkeän asian tiimoilta. Jos ette Pirkanmaalle asti ehdi tukemaan paikallisia bändejä, niin katsokaa livestriimin välityksellä. Hyvää Nuorisotyön viikkoa!

Syyslomalla järjestetään nuorisopalveluiden toimesta myös monenlaista toimintaa. Alle on listattuna syysloman leirit ja tapahtuma.

Syysloman avointa toimintaa 1-5 luokkalaisille Kailaan koululla

23.–26.10.2023 päivittäin klo 10–14.
Toiminta tarkoitettu heinolalaisille. Toiminta sisältää ruokailun, vakuutuksen ja ohjelman.
Toiminta on ilmaista, sitovat ilmoittautumiset tästä.

Ei mitään tekemistä -leiri Saksalan Seikkailukeskuksessa 6.–9.-luokkalaisille

23.–26.10.2023.
Leirin hinta 45 euroa sisältää kuljetuksen, majoituksen, ruokailut, vakuutuksen ja ohjelman. Ilmoittaudu tästä.

Bändileiri 24.–28.10.2023

Heinolan lukiolla 12–17 vuotiaille. Leirin hinta 40 euroa.
Ilmoittaudu tästä.

Arkkupakastin fest 2. Mukana Bändileirin kokoonpano 28.10.2023

Lauantaina 28.10.2023 Heinolan WPK-talolla järjestetään ”Arkkupakastin fest 2”. Yhteistyö Heinolan nuoriso- ja kulttuuripalveluiden sekä Koulutuskeskus Salpauksen kanssa mahdollistaa ja osallistaa alalle opiskelevia nuoria monipuolisesti.

Kokeneempien paikallisten nuorisobändien lisäksi tapahtumassa soittaa aikaisemmin viikolla järjestettävän Bändileirin kokoonpano ensimmäistä kertaa.

Marraskuun tapahtumia

Lanit Pleissillä 24.–25.11.2023

Alkaa perjantaina klo 18, loppuu lauantaina klo 12.
Tiedossa pelailua kavereiden kanssa sekä kasuaaleja kilpailuja. Ikäraja 15–18, paikkoja 30. Osallistua voi tietokoneella tai konsolilla.

Ilmoittaudu tästä.

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu