Heinolassa pelatun Prodigy Disc Pro Tourin osakilpailu sai laajaa näkyvyyttä ja kehuja

Ilmakuva Heinolan DiscGolfParkista

Frisbeegolfin Suomen pro-tour palasi Heinolaan vain reilun puolen vuoden tauon jälkeen. Prodigy Disc Pro Tourin 2022 toinen osakilpailu pelattiin Heinolassa 27.–29.5. ja viime vuoden päätöskisaa isännöinyt Heinola DiscGolfPark World toimi kilpailun pelipaikkana. Kilpailussa pelattiin kolme pro-tason kierrosta avoimissa ja naisten avoimissa luokissa.

Tapahtuma sai laajaa huomiota etenkin sosiaalisessa mediassa. YouTubessa videot ovat keränneet satoja tuhansia katselukertoja sekä toisen ja kolmannen kierroksen livelähetystä seurasi lähes tuhat katsojaa. Mediatuotantoa tehtiin suomeksi, englanniksi ja espanjaksi. Myös pelaajien tekemät julkaisut toivat orgaanista näkyvyyttä ja keräsivät kymmeniä tuhansia katselukertoja julkaisuihinsa.

Tapahtuma oli oikein onnistunut kaikilta osa-alueilta ja tämä luo hyvää pohjaa tuleville PDPT-osakilpailuille Heinolassa. Käytännössä Tourin järjestäjät haluavat Heinolan mukaan Tourille, koska meillä on upea rata ja meidän kanssamme järjestelyt toimivat sujuvasti kaikilta osin, kertoo LDG:n perustaja ja puheenjohtaja Jere Pohjankoski.

Kippasuon frisbeegolfradan kunto ja ylläpito sai runsaasti kehuja tourin järjestäjiltä ja pelaajilta. Kilpailun mediakooste kaikkine tallenteineen löytyy LDG:n sivuilta. 

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu