Heinolan vanha paloasema uudelleen huutokauppaan

Kuvassa Heinolan vanha paloasema

Heinolan kaupunki myy Heinolan vanhan paloaseman rakennukset huutokaupalla Heinolan keskustan tuntumassa. Rakennuksiin liittyy kaksi tonttia, jotka Heinolan kaupunki vuokraa ostajalle. Kaupan yhteydessä uudelle omistajalle siirtyvät vanha paloasemarakennus ja peltihalli sekä alueen sähköliittymä (Elenia Oy) ja Heinolan kaupungin vesihuoltolaitoksen liittymäsopimukset.

Rakennuksissa vuokralla olevien vuokralaisten vuokrasopimukset siirtyvät ostajalle kauppakirjan allekirjoituksin. Ostaja ottaa vanhan paloasemarakennuksen ja peltihallin vastaan siinä kunnossa, kuin ne ostajalle esiteltäessä ovat olleet.

Vanha paloasema sijaitsee kaupunkia halkovan Siltakadun varrella, A. F. Airon kadun risteyksessä. Rakennuksien tontit rajautuvat Heinolan kansalliseen kaupunkipuistoon ja ne ovat Heinolan lintuhoitolan, Kirkkolammen ja vesitornin läheisyydessä. Vanhan paloaseman pohjois- ja itäpuolella on Heinolan hautausmaa.

Vanha paloasemarakennus on Heinolan kaupungin omistamalla tontilla, jonka koko on 2 671m2. Huutokauppaan kuuluu myös toinen, uudisrakentamiselle tarkoitettu tontti kooltaan 7 060m2. Tontin vuokraukseen liittyy rakentamisvelvoite.

Heinolan kaupunki vuokraa tontit paloaseman ostajalle pitkäaikaisella vuokrasopimuksella. Paloaseman tontin perusvuosivuokra on 9 900 € vuodessa ja uudisrakentamiselle varatun tontin vuokra on 19 250 € vuodessa.

Tutustu kohteeseen huutokaupat.com-sivulla

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu