Heinolan valtuuskunnan talvikokous 4.2.2022

Heinolan valtuuskunta sai kokouksessaan 4.2. uuden puheenjohtajiston ja keskusteli monista ajankohtaisista asioista. Kokoukseen osallistui yli puolet 41 jäsenestä.

Valtuuskunta on perustettu 1989 ja sen jäsenet edustavat eri alojen asiantuntemusta ja valvovat kaupungin etua omien verkostojensa kautta sekä tarjoavat asiantuntemustaan kaupungin käyttöön eri yhteyksissä. Valtuuskunta kokoontuu kaksi kertaa vuodessa ja työvaliokunta useammin mm. valmistelemaan asioita kokouksiin.

Puheenjohtajisto       

Esa Mikkonen luovutti puheenjohtajuuden Tuuli Juurikkalalle. Varapuheenjohtajiksi valittiin Simo Santapukki ja Ossi Savolainen. Väistyvät varapuheenjohtajat olivat Timo Junttila ja Jussi Kekkonen.

Ajankohtaiset asiat   

Kaupungin edustajat valtuuston puheenjohtaja Niina Varjo, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kirsi Lehtimäki ja kaupunginjohtaja Jari Parkkonen kertoivat kaupungin ajankohtaisista asioista. Keskustelua herättivät erityisesti isot investointihankkeet, tonttien ja muiden kohteiden myynti, Seminaarin alueen tilanne, strategian päivitys sekä aluevaalit ja hyvinvointialueuudistuksen vaikutukset.

Kesäkokous                

Valtuuskunnan kesäkokous päätettiin järjestää Heinolassa ke 22.6.2022. Työvaliokunta päättää kokouspäivän tarkemman ohjelman keväällä kokouksessaan. Työvaliokunnan muodostavat valtuuskunnan puheenjohtajisto, valtuuston ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja, kaupunginjohtaja sekä hallinto- ja kehitysjohtaja.

Lisätietoja                     

Tuuli Juurikkala
Heinolan valtuuskunnan puheenjohtaja
Puhelin 040 734 6926 | etunimi.sukunimi@gmail.com

Jari Parkkonen
Kaupunginjohtaja, Heinolan kaupunki
Puhelin 0400 862 977 | etunimi.sukunimi@heinola.fi

Teija Lepinsalo
Johdon assistentti, Yhteiset palvelut -toimiala
Puhelin 050 595 1428 | etunimi.sukunimi@heinola.fi

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu