Heinolan Mopomiitti 2022

Heinolan nuorisopalvelut sai kevään osallistuvan budjetoinnin (osbu) äänestyksessä 5 000 euroa nuorten mopotapahtuman järjestämiseen. Tapahtuma järjestettiin lauantaina 10.9.2022 yhteistyössä Heinolan moottorikerhon kanssa. Tarjolla oli makkaraa ja mehua sekä oman mopon pääsi kuvauttamaan kuvauspisteellä. Nuorisotyöntekijät olivat paikalla jututtamassa nuoria mopoilijoita.

Myös kaksinkertainen Flat Trackin maailmanmestari Lasse Kurvinen pääsi paikalle ja palkitsi kilpailuihin osallistuneita mopoilijoita yhdessä nuorisopalveluiden kanssa. Kilpailuina olivat Hitaan ajon rata sekä Hienoin mopo -kilpailu.

Tunnelmia 10.9.2022 Mopomiitistä Heinolan Ravikilta. Videon tuotanto: Olli Tiainen

Tunnelma oli koko tapahtuman ajan hyvä ja nuoret pääsivät itse vaikuttamaan tapahtuman kulkuun muun muassa musiikkivalinnoilla. Kurvisen mielestä tapahtuma oli hieno tilaisuus kannustaa nuoria pitämään kiinni omista mielenkiinnon kohteistaan ja tukemaan kiinnostusta tekniikkaan. Mopoilijat itse olivat tyytyväisiä tapahtumaan ja kertoivat sen olleen hyvä juttu. Kävijöitä tapahtumassa oli yhteensä noin 60 ja niistä mopoilijoita noin 15, muutama jopa pidemmän matkan takaa. Ulkopaikkakuntalaiset otettiin hyvin vastaan mopoilijoiden toimesta. Paikalle saatiin myös muutama vanhan liiton mopoilija jakamaan tietoansa mopoharrastuksesta.

Kuva: Heinolan nuorisopalvelut
Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu