Heinolan lukion työmaalla suihkitaan sisätyövaihetta

Heinolan lukio

Hanketiedote: Maaliskuu 2021, Heinolan lukio ja nuorisopalvelut

Heinolan lukion ja nuorisopalvelujen rakennushanke on aktiivisessa sisätyövaiheessa. Opetustiloissa tehdään viimeisiä varusteasennuksia. Auditoriossa on meneillään tekniikka-asennukset ja katon akustisten elementtien asennukset.

Heinolan lukio
Luokkahuone

Liikuntasalissa valmistaudutaan alakaton ummistamiseen. Sen jälkeen saliin asennetaan parketti ja siirtokatsomo. Talon pääaulassa on meneillään katon valoaukkojen rakentaminen ja tekniikkatyöt. Ulkopuolella jatketaan vielä julkisivujen ja kattorakenteiden viimeistelyjä.

Heinolan lukio
Kattoikkunat tekeillä

Seuraavaksi työmaalla valmistaudutaan kahden kuukauden päästä alkaviin talotekniikkajärjestelmien toimintakokeisiin sekä vastaanotto- ja luovutusvaiheeseen. Kevään edetessä viimeistellään myös piha-alueiden pintoja ja rakenteita.

Työmaan suurimpia haasteita ovat töiden yhteensovittamiseen ja puhtauden hallintaan liittyvät toimenpiteet. Myös korona muodostaa uhkia kaikkialla maamme suurilla työmailla.

Kaikista ulkopuolisesta uhkista huolimatta työmaa on valmistumassa aikataulun mukaisesti. Talossa päästään opiskelemaan elokuussa 2021, ellei korona silloin aiheuta uusia sulkuja.

Heinolan lukio
Kemian/biologian luokka
Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu