Heinolan lukion avoimet ovet

Heinolan lukion kuoro

Tänään kaupunkilaisilla oli mahdollisuus tutustua Heinolan lukioon, joka otettiin käyttöön syyslukukauden alkaessa 2021.

Lukiolaiset olivat järjestäneet erilaisia toimintapisteitä kävijöille. Lukiolaisten bändi ja kuoro huolehtivat musiikillisesta annista. Muita toiminnallisia pisteitä olivat mm. Nuorisotoimen piste, Kuvaamataidon piste katutalossa. Myös liikuntasali oli avattu toiminnalle, sali joka muuntuu tarvittaessa myös konserttitilaksi. Eli varsinainen monitoimitalo on kyseessä. Kannatti myös kiivetä kolmanteen kerrokseen – sille saattoi kokeilla Menolippua virtuaalitodellisuuteen VR-lasien kautta.

Kahvilapalvelut järjestyivät opiskelijavaihtoprojektin toimesta.

Monet kertoivat tulleensa paikalle uteliaisuuttaan, halusta nähdä millainen nykynuoren oppimisympäristö on – mitä kaikkea on tarjolla ja miten aika on muuttanut koulukiinteistöä – vai onko se. Lukion musiikkilinja kiinnosti myös kävijöitä.

Kävijöitä avoimissa ovissa oli reilut 50.

Tutor-opiskelijat kertoivat tapahtuman sujuneen mukavasti ja toivoivat, että vastaavia järjestetään toistekin. ”On ilo esitellä hienoa kouluamme ja kaikkea sitä mitä täällä on mahdollista tehdä ja toteuttaa.”

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu