Heinolan lukio palaa lähiopetukseen 3.5. alkaen

opiskelija

Hyvinvointikuntayhtymän 26.4.2021 antamien ohjeiden mukaan alueen toisen asteen oppilaitokset voivat palata lähiopetukseen 3.5. lähtien.

Heinolan lukiolla lähiopetukseen palataan jo aiemmin toteutetuin järjestelyin. Koulupäivän alkua ja ruokailua porrastetaan siten, että pystymme välttämään ruuhkia sisätiloissa. Maskisuositusta noudatetaan sekä oppitunneilla että ruokailuun siirryttäessä Lyseonmäen koululla. Käsi- ja yskimishygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota.

Ylioppilasjuhla järjestetään 5.6., mutta sen toteuttamistavasta voimme päättää vasta myöhemmin. Voimassa olevien suositusten mukaan koko yhtymän alueella kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet on kielletty. Ylioppilasjuhla järjestetään voimassa olevien suositusten mukaisena. Mikäli alueellisia rajoituksia kesäkuuhun mennessä väljennetään, on myös vieraiden kutsuminen juhlaan mahdollista.

Katso kaikki Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alueelliset koronasuositukset ja -rajoitukset, jotka ovat voimassa tämänhetkisen arvion mukaan 16.5.2021 asti.

Lisätietoja

Johannes Rinkinen
Rehtori, Heinolan lukio
p. 044 797 6869 | johannes.rinkinen@heinola.fi

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu