Heinolan kesäteatterin Riemurahojen ensi-ilta heinäkuulle

Heinolan kesäteatterissa 2021: Riemurahat

Etelä-Suomen Aluehallintoviraston tällä viikolla antamat rajoitukset yleisötilaisuuksien osallistujamääriin ovat voimassa 15. kesäkuuta asti. Tuolloin Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirin alueella saa järjestää enintään kymmenen hengen tilaisuuksia sekä ulko- että sisätiloissa. Heinolan kesäteatterin alkavan esityskauden oli määrä alkaa torstaina 17. kesäkuuta, mutta pandemiatilanteen johdosta ensi-ilta siirtyy pidettäväksi 1. heinäkuuta. Siirron myötä myös muut Riemurahat-esityksen kesäkuun näytökset siirtyvät.

Tapahtumien yleisörajoitusten odotetaan heinäkuussa maassamme yleisesti kevenevän, jolloin tapahtumia päästään jälleen vihdoin järjestämään. Tavoitteena Heinolan kesäteatterissa on pystyä tarjoamaan vastuullisesti ja turvallisesti teatterikokemuksia jälleen vuoden tauon jälkeen.

Kesäkuun esityksien sijaan näytöksiä lisätään heinä- ja elokuulle siten, että näytösten kokonaismäärä tulee pysymään suunnitellussa 40 näytöksessä.

Uudet esityspäivät ovat:

  • Maanantai 5.7. kello 14 ja 18
  • Sunnuntai 1.8. kello 14 ja 18
  • Maanantai 2.8. kello 14 ja 18
  • Perjantai 6.8. kello 14 ja 18
  • Sunnuntai 8.8. kello 14 ja 18.

Kesäkuun esityksiin lippunsa lunastaneita tai varanneita asiakkaita on ryhdytty jo kontaktoimaan puhelimitse Heinolan kulttuuritoimiston taholta.

Riemurahat Heinolan kesäteatterissa 1.7.-8.8.2021
Ohjaus: Kari Heiskanen
Rooleissa: Katariina Kaitue, Carl-Kristian Rundman, Ulla Tapaninen, Taisto Oksanen, Jari Pehkonen, Hanna Vahtikari ja Antti Peltola.

Lisätiedot

Saija Jäppinen
Kulttuurisihteeri
p. +358503645910 | saija.jappinen@heinola.fi

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu