Heinolan kesäteatterin näyttelijäkaarti kasassa

Heinolan kesäteatterin näyttelijä Kristo Salminen
Heinolan kesäteatterin näyttelijä Kristo Salminen

Heinolan kesäteatterin 2022 näyttelijäkaarti on nyt kasassa. Sari Siikanderin ohjaamaan Flirttikurssi +55 -esitykseen on kiinnitetty näyttelijät Kristo Salminen, Pentti Helin sekä Mikko Virtanen, jotka nähdään Heinolassa nyt ensimmäistä kertaa. Jo aiemmin on julkaistu näyttelijöistä Jaana Saarinen, Anu Sinisalo, Jonna Järnefelt, Emilia Sinisalo ja Ilmari Saarelainen. 
 
Kristo Salminen on työskennellyt mm. Helsingin kaupunginteatterissa, sekä Suomen Kansallisteatterissa. Uralle mahtuu myös suuri määrä elokuva- ja televisiorooleja. Viime syksynä Salminen nähtiin kisaamassa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. 
 
Pentti Helin on ollut jo pitkään kiinnitettynä Tampereen Työväen Teatterissa, jossa hänet on nähty lukuisissa tuotannoissa vuosien varrella. Kevään ja syksyn aikana hänet nähdään Tampereella Berliinin taivaan alla -kantaesityksessä. Hänet on myös palkittu uransa aikana Veikko Sinisalo –palkinnolla. 
 
Mikko Virtanen on tuttu useista elokuva- ja televisiotuotannoista. Monet muistavat Virtasen Putouksesta (2019) sekä Salatuista elämistä. Teatterilavoilla Virtanen on nähty mm. Helsingin ja Kokkolan kaupunginteattereissa, Ryhmäteatterissa ja Suomenlinnan kesäteatterissa. 
 
Esityskausi: 16.6.-27.7.2022 
Ensi-ilta 16.6.2022

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu