Heinolan kaupungin vesilaskuista lähtenyt aiheettomia muistutuksia

nainen maksaa laskuja

Perintäyhtiö Intrumin muistutuspalveluun siirtyneiden Heinolan kaupungin vesilaskujen joukossa on havaittu aiheettomia muistutuksia.

Sarastian joulukuussa tekemän normaalin perintäajosiirron yhteydessä muistutuspalveluun on siirtynyt vesilaskuja, jotka ovat jääneet aiemmin siirtymättä inhimillisen virheen vuoksi. Osa näistä laskuista on kuitenkin jo maksettu, mutta asiakkaan suoritus on valitettavasti jäänyt kohdistumatta avoimelle laskulle. Näiden laskujen osalta muistutus on aiheeton. Sarastia jatkaa virheen selvitystyötä.

Mikäli laskunsaaja epäilee oman maksumuistutuksensa olevan aiheeton, pyydämme laskunsaajaa olemaan yhteydessä Sarastian valtakunnalliseen asiakaspalveluun (puh. 020 6399 400). Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8–14. Asian selvittämistä nopeuttaakseen pyydämme laskunsaajaa ystävällisesti toimittamaan maksukuitin laskusta, jota maksumuistutus koskee, sähköisen asioinnin kautta osoitteessa https://asiakaspalvelu.sarastia.fi/lomakkeet/kysy-tai-ilmoita-laskuun-liittyen/.

Joulukuussa lähteneiden maksumuistutusten joukossa on myös aiheellisia maksumuistutuksia. Laskukopion alkuperäisestä laskusta voi pyytää sähköisesti Sarastian asiointipalvelun kautta osoitteessa https://asiakaspalvelu.sarastia.fi/lomakkeet/pyyda-laskukopio.  

Mikäli laskunsaaja on maksanut sekä muistutuslaskun että alkuperäisen laskun, pyydämme laskunsaajaa ilmoittamaan tilinumeron rahanpalautusta varten Sarastian asiointipalvelun kautta osoitteessa https://asiakaspalvelu.sarastia.fi/lomakkeet/tilinumeron-ilmoittaminen-suorituksen-palautusta-varten/.

Sarastia pahoittelee tapahtunutta virhettä sekä siitä laskunsaajalle aiheutuvaa vaivaa.

Lisäys 21.12.2023 tiedotteeseen: vesilaskujen maksumuistutusten lisäksi Sarastia selvittää mahdollisia virheellisyyksiä myös varhaiskasvatuksen maksumuistutusten osalta. Mikäli laskunsaaja epäilee oman maksumuistutuksensa olevan aiheeton, pyydämme olemaan yhteydessä Sarastian asiakaspalveluun.

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu