Heinolan kaupungin uudet verkkosivut on nyt julkaistu

Käsi raottaa esirippua

Heinolan kaupungin verkkosivut on nyt julkaistu. Tutustu uuteen sivustoomme ja kerro meille, mitä pidät.

Heinolan kaupungin verkkosivu-uudistus käynnistyi keväällä 2020. Uudistustyöhön lähdettiin, jotta asiointi verkkosivuillamme olisi entistä helpompaa näyttöpäätteestä riippumatta. Olemme huomioineet sivuilla saavutettavuusdirektiivin asettamat velvoitteet, ja seuraamme sivuston sisältöä jatkuvasti, jotta digitaaliset sisältömme ovat kaikille helposti lähestyttäviä.

Uuden verkkosivustoalustamme on tuottanut meille yhteistyökumppanimme Valu Digital Oy. Yhteistyö jatkuu erillisisivustoprojektien merkeissä, sillä uudistuksia on luvassa myös mm. Heinolan lukion, Heinolan kesäteatterin, VisitHeinolan sekä BusinessHeinolan osalta. Yhteistyö Valun kanssa on sujunut saumattomasti ja hyvässä yhteistyöhengessä. Projekti eteni hienosti aikataulussa sovitun mukaisesti.

Palautetta kaupunkilaisilta

Haastoimme tammikuun aikana myös kaupunkilaisia osallistumaan uudistukseen ja pyysimme heinolalaisia kommentoimaan sivustoa sen välivaiheessa. Kiitollisena otamme jatkossakin palautetta vastaan kaupungin Palaute-kanavan kautta. Teemme kaupungin verkkosivuja teitä varten, joten pidetään yhdessä huolta siitä, että ne palvelevat teitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Keräämme myös aktiivisesti kaupunkilaisilta kuvamateriaalia sivuille. Heinolan kaupunki pidättää kuvien osalta täydet oikeuden niiden käyttämiseen. Kuvia voi lähettää osoitteeseen: viestinta@heinola.fi. Merkitse otsikkokenttään: ”Kuvia uusiin verkkosivuihin” ja muista kertoa viestisi yhteydessä kuvaajan yhteystiedot sekä kuvaus siitä, missä kuva on otettu tai mitä kuvassa on. Jos kuvassa on henkilöitä, tarvitaan kuvauslupa kuvassa esiintyvältä henkilöltä. Kuvauslupa-asioissa voi olla yhteydessä kaupungin viestintään: viestinta@heinola.fi

Yhteistyössä on voimaa! Kiitos kaikille palautteen antajille ja sivuston toteuttajille – takana on iso savotta, jota kukaan ei olisi saanut yksin tehtyä!

Lisätietoja

Riikka Savela
viestinnän asiantuntija, viestintä- ja asiointipalvelut
044 797 5680 | riikka.savela@heinola.fi

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu