Heinolan kaupungin tarjoamat satamapalvelut

Heinolan uimaranta

Heinolan kaupungin tarjoamat satamapalvelut pitävät sisällään vierasvenelaitureiden avainpalvelut sekä suihku- ja wc-tilat. Palvelut ovat saatavilla veneilykauden ajan joka päivä klo 10–22.

Palvelupiste ja saniteettitilat

Satamapalveluiden palvelupisteenä toimii Kylpylän uimarannan kioski osoitteessa Maaherrankatu 1a. Palvelupisteen yhteyshenkilönä toimii Martti Pöyhönen, p. 040 681 1500. Mikäli palveluhenkilöstöä ei ole paikalla saapuessasi, he saapuvat soittosi jälkeen lyhyellä varoitusajalla.

Suihku- ja WC-tilat ovat uimarannan pukeutumistilojen yhteydessä.

Kylpylän uimarannalla pitkät perinteet uima- ja virkistysalueena

Kaupungin keskustassa kauniin Kymijoen varrella sijaitsevalla Kylpylän uimarannalla (Maaherrankatu 1a) on pitkät perinteet uima- ja virkistysalueena. Kylpylän uimaranta on ”keidas keskellä kaupunkia”. Se on ns. EU-uimaranta, jossa on uinninvalvonta päivittäin klo 10–18.

Kylpylän uimarannalla viihtyy helposti pidempäänkin. Alueelta löytyy mm. hyppytelineet, lasten leikkipaikka, rantalentopallokenttä, nurmialueet auringonottoon, streetworkout-teline sekä kaksi teqball-kenttää.

Rantamuurin korjaustyö valmistunee juhannukseen mennessä

Talven ja kevään aikana suoritetussa satamalaiturin peruskorjauksessa todentui, että vanhan rantamuurin rakenteiden täysi uusiminen oli sataman käyttöturvallisuudelle välttämätöntä. Rantamuurin korjaus on ymmärrettävästi häirinnyt satamatoimintaa, mutta tavoitteena on saada työ valmiiksi ennen juhannusta.

Satamapalveluiden uudet suunnitelmat

Satamaan on suunnitteilla uusi satamapalvelurakennus. Rakentaminen alkaa veneilykauden päättymisen jälkeen ja sen on arvioitu valmistuvan ennen ensi kesän veneilykautta.

Satama-alueelta on vain 5 minuutin kävelymatka Heinolan torille

Satama-alueella on tarjolla kahvila- ja ravintolapalveluita sekä polttoaineen myyntiä. Lisäksi Heinolan torille on vain 5 minuutin kävelymatka, ja keskustan alueelta löytyy runsaasti palveluita ja nähtävyyksiä kaikenikäisille.

Palautteesi on meille arvokasta

Meille on tärkeää, että Heinolassa viihdytään. Satamapalveluiden asiakastyytyväisyyden mittaamiseksi ja parantamiseksi toivomme veneilijöiden runsasta palautetta Heinolan palautepalveluun. Niin ruusut kuin risut ovat tervetulleita!

Lisätietoja

Ari Matteinen
vs. teknisen toimen johtaja
0500 497 251 | ari.matteinen@heinola.fi

Eve Vanne
kaupunginpuutarhuri
0500 549 485 | eve.vanne@heinola.fi

Martti Pöyhönen
satamapalveluiden palvelupisteen yhteyshenkilö
040 681 1500

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu