Heinolan kaupungin kuluttajalaskut jatkossa digipostina myös Kivraan

Kuvassa kannettava tietokone ja älypuhelin

Provincia Oy on ottanut Digipostipalvelu Kivran käyttöön 22.4. alkaen kaikkien asiakkaidensa kuluttajalaskujen toimittamiseen sähköisesti digipostina e-laskun ja muiden tarjolla olevien sähköisten kanavien, kuten OmaPostin rinnalle. Palvelu tulee täten käyttöön myös Heinolan kaupungin kuluttaja-asiakkaille.

Palvelun  käyttöönoton myötä kaikki ne kuluttaja-asiakkaat, joilla Kivra on käytössä ja joille lasku olisi tulossa paperilla, saavat kaupungin laskut automaattisesti sähköisesti, digipostina.

Kaupungin laskuja voi tilata e-laskuna suoraan omaan verkkopankkiin tekemällä e-laskusopimuksen omassa verkkopankissa. Yritys voi pyytää laskun omaan sähköiseen verkkolaskuosoitteeseensa.

Laskuja voi vastaanottaa sähköisesti myös OmaPostiin tai Kivraan.

Mikäli asiakkaalla ei ole e-laskusopimusta ja asiakas on rekisteröitynyt sekä OmaPostiin, että Kivraan, lähtee lasku ensisijaisesti OmaPostiin.

Mikäli asiakkaalla ei ole e-laskusopimusta tai sähköistä laskun postipalvelua käytössä, saa asiakas jatkossakin laskunsa paperilla.

Kaupunki suosittelee sähköisiä laskun vastaanottokanavia etenkin kaikille sähköisiä palveluita muutoinkin käyttäville.  Paperilasku kustantaa kaupungille noin kaksi kertaa enemmän kuin sähköisesti toimitettu e-lasku.

Lisätietoja kaupungin laskutuksesta

Piia Paasiranta, vt. talouspalvelupäällikkö
Sähköposti: piia.paasiranta@heinola.fi

Lisätietoja Kivra palvelun käyttöönotosta

Provincia Oy
Tapio Jaakkola, talousjohtaja
Sähköposti: tapio.jaakkola@provincia.fi

Kivra Oy
Kivra on digipostipalvelu, joka kokoaa kuluttajien tärkeät dokumentit samaan paikkaan. Kivra palvelussa voi maksaa vastaanotettuja laskuja suoraan omalta pankkitililtä. Lisätietoja Kivran kotisivuilta.

OmaPosti
OmaPosti on Postin sähköinen sovellus paketeille ja kirjeille. OmaPostissa voi vastaanottaa laskuja sähköisesti ja maksaa niitä OmaPostin kautta. Lisätietoja Postin verkkosivuilta.

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu