Heinolan kaupungin kesäbändi haluaa välittää hyvää fiilistä

Kuvassa kesäbändi musiikkiopiston portailla

Yksi Heinolan kaupungin kesätyöpaikoista on tänäkin vuonna kesäbändi, jota luotsaa Siina Suutarinen. Suutarinen on heinolalaislähtöinen laulaja-pianisti-säveltäjä, joka opiskelee pääaineenaan laulua Sibelius-Akatemian jazz-osastolla. Bändiin valittiin avoimen haun perusteella neljä soittajaa: kitarasta, pianosta sekä koskettimista vastaa Veeti Kiuru, sähköbassoa soittaa Aapo Hakkarainen, viulistina on Mirjami Niemi ja yhtyeen rumpalina toimii Otso Polojärvi.

Bändin jäsenet pitävät monipuolisesti erilaisista musiikkigenreistä. Veeti kertoo soittavansa musiikkityylejä laidasta laitaan ja samoilla linjoilla on myös Otso:

Rock ja raskaampi musiikki kiinnostaa, mutta soitan mielelläni kaikkea, Otso kertoo.

Paljon klassista ja Irlantilaista musiikkia soittava Mirjami muistuttaa, että viulu taipuu ihan kaikenlaiseen musiikkiin.

Heinola keikkapaikkana

Kesäbändi on valmistautunut tulevaan keikkajaksoon treenaamalla kappaleita ahkerasti. Bändin esitys koostuu kotimaisista ja ulkomaisista klassikoista sekä ikivihreistä. Muusikot toivovat keikkajaksolleen onnistuneiden esitysten lisäksi mukavaa yleisöä ja hyvää säätä. Heinolalaiselle yleisölle kesäbändi haluaa luoda positiivisia tunteita tuomalla kulttuuria ja musiikkia ihmisille Heinolan katukuvaan. Itse soittajille musiikki on luonnollisesti tärkeä osa elämää. Musiikkia kuunnellaan isossa mittakaavassa ja omassa esiintymisessä on kyse mukavan keikkakokemuksen välittämisestä:

Musiikki on tärkeä ajanviete ja viihdettä. Haluan välittää musiikilla hyvää fiilistä ja viihdyttää ihmisiä, Aapo sanoo. 

Tulevat keikat

Tervetuloa kuuntelemaan kesäbändin esityksiä! Keikat ovat maksuttomia.

  • Ma 8.7. Heinolan kaupunginkirjasto klo 14
  • Ti 9.7. Tyyrpuuri klo 13
  • Ti 9.7. Heinolan kesäteatteri klo 17
  • To 11.7. Heinolan kesäteatteri klo 13
  • To 11.7. Siltasaari klo 18
  • Pe 12.7. RantaCasino klo 16
Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu