Heinolan kaupungin ja maalaiskunnan palveluksesta eläköityneiden jouluhetki

Joulutähti punainen

Heinolan kaupungin ja maalaiskunnan palveluksesta eläköityneiden perinteistä jouluhetkeä vietettiin ma 18.12.2023 WPK-talon kauniilla lasikuistilla. Paikalle oli kokoontunut reilut sata Heinolan kaupungin ja maalaiskunnan palveluksessa eri tehtävissä olleita entisiä työntekijöitä. Iloinen puheen sorina täyttikin lasikuistin jo ennen varsinaista tilaisuuden alkua.

Tilaisuuden aluksi osallistujat viritti joulun tunnelmaan yhteislaulu, ”Maa on niin kaunis” -musiikkiopiston jousikvartetin pianon säestämänä. Tämän jälkeen kuultiin iki-ihana ”Sydämeeni joulun teen”.

Hallinto- ja kehitysjohtaja Hanna Hurmola-Remmi toi tilaisuuteen kaupungin tervehdyksen. Tämä jälkeen osallistujat pääsivät nauttimaan perinteisestä riisipuurosta lisukkeineen.

Eräs osallistuja oli eläköitynyt 22 vuotta sitten ja kertoi osallistuneensa lähes joka kerta näihin jouluhetkiin. Kutsua osataan jo odottaa ja ollaan kiitollisia, että kaupunki muistaa eläköityneitä.

Musiikkiopiston väki ilahdutti osallistujia vielä ”Jouluyö, juhlayö” -yhteislaululla sekä ”Hiutaleet maahan leijailee” sekä ”Sylvian joululaulu” -kappaleilla. Näiden jälkeen olikin hyvä siirtyä nauttimaan kahvipöydän antimista puheen sorinan ja iloisten jälleen näkemisten saattelemina.

Rauhaisaa jouluaikaa!

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu