Heinolan frisbeegolfseura LDG ry on finalistien joukossa Suomen Urheilugaalassa

Kuvassa Päijät-Hämeen Vuoden Urheiluseura 2022 LDG ry

Heinolan frisbeegolfseura Lords of DiscGolf ry (LDG) on valittu kolmen parhaan joukkoon Suomen Urheilugaalan kategoriassa Vuoden urheiluseura. Tämän vuoden valinnassa teemana on vapaaehtoiset seuran kivijalkana.

-Onhan tämä upeaa, että perustamamme heinolalainen frisbeegolfseura on mukana valtakunnallisen Urheilugaalan finalistien joukossa, kommentoi seuran puheenjohtaja Jere Pohjankoski ja jatkaa

-Meidän seuran aktiivinen talkooväki on luonut Heinolan Kippiksestä ilmiön, joka tunnetaan jo koko Suomessa ja osin jo maailmallakin. Tästä on hyvä jatkaa kohti maailman parhaaksi frisbeegolfkeskukseksi. 

LDG on perustettu vuonna 2001, jäseniä seuralla on lähes 200. Seura on luonut Heinola DiscGolfPark Worldin eli Kippiksen, josta on tullut suosittu frisbeegolf harrastajien matkailukohde. Vuonna 2022 LDG valittiin Päijät-Hämeen Vuoden urheiluseuraksi. Vuonna 2022 LDG:n rakentaman Kippiksen Pro-rata on arvosteltu käyttäjien arvioiden perusteella maailman 5. parhaaksi frisbeegolfradaksi yli 13 000 radan joukosta. Vuonna 2020 LDG sai Parempi Heinola ry:n Paras teko Heinolan hyväksi -palkinnon ja Heinolan Työnväenyhdistyksen Vuoden yhteiskunnallinen teko palkinnolla. Vuonna 2013 LDG sai Päijät-Hämeen Vuoden Urheiluteko -palkinnon.

Mikään frisbeegolfseura ei ole aikaisemmin saanut tällaista huomionosoitusta Suomen Urheilugaalassa 

-Tämä kolmen parhaan joukkoon pääsy on merkittävää koko lajille, kommentoi Heinolan liikuntapalvelujohtaja Maria Kaikkonen ja jatkaa

-Erityisesti paljon onnea kaikille toiminnassa mukana olleille aktiiveille!

Heinola oli edellisen kerran mukana vuonna 2020 valtakunnallisessa urheilugaalassa finalistien joukossa Suomen liikkuvin kunta -kategoriassa.

-Pienelle kaupungille on iso saavutus päästä kolmen vuoden sisällä kahteen kertaan ehdolle Suomen Urheilugaalaan. Suuri kiitos siitä kuuluu LDG:n aktiiviselle talkooväelle, kiittelee Kaikkonen.

Urheilugaalan finalistien matka huipentuu palkintojenjakotilaisuuteen, joka järjestetää Helsinki Areenalla 12.1.2023.

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu