Heinolan Flutingtehdas osallistui Vanhustenviikkoon

kuvassa vanhustenviikon ulkoilutapahtumaan osallistuvia Stora Enson Flutingtehtaan järjestämässä tapahtumassa

Stora Enson Heinolan tehtaan työntekijöitä osallistui Vanhustenviikkoon Heinolassa. Tänä vuonna ulkoiltiin yhdessä Jyränkölän Konsulinna Koivukodin ja Pihlajakodin asukkaiden kanssa.

Stora Enson henkilöstöllä on mahdollisuus käyttää 8 tuntia työajastaan vapaaehtoistyöhön vuosittain. Ajan voi käyttää esimerkiksi koulutuksen, ympäristönsuojelun tai hyvinvoivan paikallisyhteisön tukemiseen. Vapaaehtoistyön tuntien käyttö voidaan ajoittaa joustavasti ja ne voidaan käyttää kerralla tai erissä.

Tänä syksynä Heinolan tehtaan väkeä ulkoili yhdessä Jyränkölän Konsulinna Koivukodin ja Pihlajakodin asukkaiden kanssa torstaina 5.10. Yhteinen ulkoilureitti vei Möljänpuiston rantaan, jossa paistettiin yhdessä makkaraa.

Kuvassa vasemmalta lukien: Aune Hiltunen, Alpo Dahl ja Salme Uutela.

Vapaaehtoistyö on loistava tapa tehdä yhteiskunnalle hyvää ja samalla vahvistaa yhteenkuuluvuutta omassa työyhteisössä. Olemme viime vuosien aikana osallistuneet mm. roskien keräämiseen ja puiden istutukseen lähiympäristössä sekä teemme paikallisten seurojen kanssa yhteistyötä. Kannustamme kaikkia paikallisia tahoja mahdollisuuksien mukaan osallistumaan ja tekemään hyviä tekoja, sanoo Stora Enson Heinolan Flutingtehtaan johtaja Katja Metsäranta.

Kuvassa vasemmalta lukien: Tarja Järvinen, Riikka Savela ja Alpo Dahl (edustalla).

Nuotiomakkarat maistuivat ja kyytipoikina toimivat herkulliset pullakaffeet. Tapahtuma oli oikein onnistunut ja lähtiessä saimme ikäihmisiltä kutsun tulla uudestaankin. Uskon, että päivä jäi monen mieleen vielä pitkäksi aikaa. Ideamyssyt lähtivätkin heti hyrräämään ja toiveena olisi keksiä jotain kivaa yhteistä puuhaa jo jouluksi, iloitsee Stora Enson Heinolan yksikön viestintäpäällikkö Riikka Savela.

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu