Heinola palkkaa kesätöihin 100 nuorta

ilmakuva kesäinen satama

Heinolan kaupunki tarjoaa kesällä 2022 noin sadalle nuorelle kesätöitä. Kesätyöpaikat on tarkoitettu 15–17-vuotiaille nuorille ja ensisijaisesti niille, jotka eivät olleet viime kesänä töissä kaupungilla.

Työsuhteen pituus on neljästä kuuteen viikkoa ja työaika on 30 tuntia viikossa. Neljän viikon bruttopalkka on 730 euroa, muutoin työsuhteessa noudatetaan kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta.

Heinolan työllisyyspalvelut tiedustelee viikolla 3 kaupungin eri palvelualoilta kuinka paljon ja millaisia kesätyöpaikkoja niillä on tarjolla nuorille. Kaupunki on varannut nuorten kesätyöpalkkaukseen 90 000 euroa.

Haku tapahtuu verkossa 1.–28.2.2022

Kesätyöpaikkojen haku käynnistyy 1. helmikuuta 2022 ja se päättyy helmikuun lopussa. Kesätyöpaikkoihin haetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -verkkopalvelussa. Hakulinkki avataan helmikuun alussa.

Heinolan työllisyyskoordinaattori Tero Auvinen kehottaa nuoria paneutumaan hakemuksen tekoon kunnolla, sillä se on hyvää harjoittelua tulevaa työelämää varten.Kesätyöntekijöiden valinnoissa huomioidaan muun muassa hakijoiden ikä, nuoren tulee olla täyttänyt vähintään 15 vuotta 31.5.2022 mennessä.

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu