Hei nuorisotiloja käyttävä nuori! Vastaa kyselyyn ja vaikuta nuorisotyön kehittämiseen.

Nuorisoa

Heinolan nuorisotiloilla on käynnissä kysely, jonka avulla kehitetään nuorisotyötä. Kysely toteutetaan samanaikaisesti usealla paikkakunnalla. Hanke on osa Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus Kanuunan toimintaa.

Heinolan nuorisotila Pleissillä ja Breikillä kerätään kyselyllä nuorilta palautetta nuorisotyöstä. Vastauksia käytetään nuorisotyön arviointiin ja kehittämiseen. Kyselyssä syntynyttä tietoa käytetään myös Nuorisotutkimusseuran toteuttamaan nuorisotyön tutkimukseen ja arvioinnin kehittämiseen.

Kysely on suunnattu nuorisotiloja käyttäville nuorille ja avoinna kahden viikon ajan 15.11.–30.11. 2021. Nuori vastaa kyselyyn nimettömästi eikä hänen tarvitse kertoa itsestään muitakaan tietoja, joiden perusteella hänet voisi tunnistaa. Tutkimukseen osallistuminen on myös täysin vapaaehtoista.

Kyselyn alussa nuorelta kysytään lupa hänen vastaustensa tutkimuskäyttöön sekä arkistointiin. Jos nuori ei halua vastauksia käytettävän tutkimuksessa, ei hänen vastauksiaan välitetä Nuorisotutkimusseuralle. Myös omien vastausten arkistoinnista voi kieltäytyä.

Webropol-raportti kyselyn tuloksista julkaistaan joulukuussa 2021.

Pääset kyselyyn täältä: Nuorten kysely

Lisätietoja

Lisätietoja nuorten tutkimuksestaReakSpeaker Kuuntele kuvake

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu