Fuck Cancer Disc Golf -hyväntekeväisyystapahtuma Heinolan Kippiksellä la 10.6.2023

Tapahtuman kuva

Fuck Cancer Disc Golf -hyväntekeväisyystapahtuma pelataan Heinolan DiscGolfPark World, Kippiksellä lauantaina 10.6.2023. ”Fuck Cancer” on kansainvälinen syöpään sairastuneiden nuorten aikuisten voimalause, joka kuvastaa tahtoa elää hyvää elämää syövän kanssa ja siitä huolimatta. Suomessa syöpään sairastuu vuosittain 700–800 nuorta aikuista.  

Tapahtumaan osallistuu noin 150 pelaajaa. Paikalla on oheistuotemyyntiä, joilla voi tukea Sylvan toimintaa. Pro-rata on pelaajien käytössä klo 11-15 ja AM-rata klo 12-15.

Heinola valikoitui tapahtumapaikaksi etenkin Kippiksen hienojen puitteiden vuoksi. 

Kippasuon Pro-rata on maailman 10 paras, joten tapahtuma päästään järjestämään hienossa paikassa,

tapahtuman järjestäjä Iiro Sorsa kertoo.

Frisbeegolfissa ei ole kiire mihinkään, eikä harrastuksen aloittaminen ole kallista. Parilla kympillä voi käydä ostamassa harrastukseen tarvittavat välineet ja sitten pääsee nauttimaan ystävien seurasta sekä ulkoilmasta.

Fuck Cancer Disc Golf -tapahtuma edustaa uudenlaista hyväntekeväisyysmallia ja on Sylvalle monesta syystä suuri ilon ja kiitollisuuden aihe,

sanoo Sylvan viestintä- ja varainhankintapäällikkö Sami Ruokangas.

Tapahtumalla on laajat yhteistyöverkostot ja sen myötä myös näkyvyys on laaja. Frisbeegolf on lajina tuore ja kiinnostava ja siten nuorten aikuisten kohderyhmällemme ihanteellinen. Tapahtuman myötä Sylva ja sen tarjoama tuki tulee tutuksi huomattavan monelle sellaiselle henkilölle, joka ei ole aiemmin Sylvasta edes kuullut. Sylva ry on valtakunnallinen yhdistys, joka toimii syöpään sairastuneiden lasten, nuorten, nuorten aikuisten ja heidän läheistensä tukena.

Ja mikä hienointa, tässä tehtiin uudenlaista hyväntekeväisyyttä laajassa yhteistyössä, rennolla ja tuoreella asenteella,

Ruokangas iloitsee.

Tapahtuman järjestävät Sylva Ry, Natural Born Disc Golfer ja LDG ry. Oman kisahetken sosiaalisessa mediassa voi jakaa tunnisteella #fuckcancerdg.

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu