Esi- ja perusopetuksen seudullinen kysely 2024

Esi- ja perusopetuksessa järjestetään joka toinen vuosi seudullinen kysely. Tavoitteenamme on esiopetuksen ja koulujen toiminnan jatkuva parantaminen. Siksi on tärkeää saada palautetta, miten mielestäsi olemme onnistuneet tehtävässämme. Palautteen keräämiseksi toteutamme arviointikyselyn 22.1 –5.2.2024. Vastaamalla kyselyyn olet vaikuttamassa toiminnan kehittämiseen.

Kyselyyn vastataan nimettömänä ja luottamuksellisesti eikä yksittäistä vastaajaa voida tunnistaa. Eskarilaisten huoltajat vastaavat Wilman kautta ja eskarilaiset tekevät kyselyn eskarissa.

Kyselystä saadaan kunta- ja koulukohtaiset tulokset. Kehitämme ja suuntaamme toimintaamme saadun palautteen perusteella. Kyselyn tulosten perusteella on muun muassa valittu yksikkökohtaisia painopistealueita toiminnan kehittämiseksi. Lisäksi olemme saaneet arvioinnin tulosten perusteella avustusta useisiin kehittämishankkeisiin.

Jokaisesta esi- ja perusopetuksen yksiköstä on lähetetty huoltajille vastauslinkki, joka löytyy myös tästä alapuolelta. Kyselyt aukeavat 22.1.2024.

Perusopetuksen huoltajien kyselyn linkki: https://zef.fi/s/pudzwtn5/

Perusopetuksen henkilöstön kyselyn linkki: https://zef.fi/s/npe5igfg/

Arvokkaasta palautteestasi kiittäen,
Jani Alatalo
Heinolan opetus- ja koulutuspalveluiden laatuvastaava

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu