Asiakaspalvelupiste Spotti avautuu 2.8.2022

puiset kuutiot, joissa sähköpostin, kirjeen ja puhelimen symbolit

Kaupungin asiointipalveluita keskitetään uuteen 2.8. avautuvaan Asiakaspalvelupiste Spottiin, osoitteeseen Torikatu 8. Kaupungintalon asiakaspalvelu on viimeistä kertaa avoinna perjantaina 29.7.2022. Asiakaspalvelu tekee muuttoa uusiin tiloihin maanantaina 1.8. ja palvelu on tuolloin suljettu. Jatkossa kaupungintalon ovet ovat kiinni ja wc-tilat tai aula eivät ole avoinna yleisölle. Uuteen asiakaspalvelupisteeseen tulee kaksi asiakaskonetta mm. sähköisten palvelukanavien käyttämiseksi.

Uudistuksen johdosta asiakkaat ohjataan myös palveluihin uudella tavalla. Toimialat vastaavat asiantuntijapalvelujen ja -tapaamisten toteuttamisesta jatkossa vain ajanvarauksella siten, että asiantuntijat hoitavat/järjestävät asiakkaiden vastaanoton itse.

Kaikki nähtävillä olevat asiakirjat, esim. kaavat tai lupahakemukset, ovat Spotissa ja tarvittaessa lisätietoja saa ottamalla yhteyttä asiantuntijaan puhelimitse. Lupa- ja valvontapalvelut siirtyvät sähköisen ilmoitustaulun käyttämiseen. Kaikki noudettavat asiakirjat toimitetaan Spottiin, luovutetaan itse tai toimitetaan sähköisesti. Lisäksi asiakkaita ja asiantuntijoita ohjataan vahvemmin sähköiseen allekirjoitukseen.

Tarvittaessa pöytäkirjat tai muut asiakirjat toimitetaan allekirjoitettavaksi Spottiin. Kaupungintalon oven ulkopuolella oleva postilaatikko poistuu käytöstä ja kaikki siihen aikaisemmin kaupungille viedyt asiakirjat on toimitettava Spottiin.

Asiakaspalvelupiste Spotti on lähellä keskustan kulkureittejä torin kupeessa ja siellä asiakkaalla on mahdollisuus hoitaa useita kaupungin toimintaan kuuluvia asioita samalla kertaa. Palveluita uuteen asiakaspalvelupisteeseen siirretään vaiheittain ja toimintaa kehitetään yhdessä kaupungin toimialojen kanssa sekä asiakkaiden palautteita kuunnellen.

Aukioloajat 2.8. alkaen:

  • ma klo 9–15.30
  • ti klo 9–15.30
  • ke klo 9–16.30
  • to klo 9–15.30
  • pe klo 9–15.00.

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelupiste Spotti
Torikatu 8, 18100 Heinola
Matkapuhelin p. 044 7976 100
asiakaspalvelu@heinola.fi

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu